1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HASDER 11. ÇOCUK ŞENLİĞİ “RESİM ŞÖLENİ” İLE BAŞLADI
HASDER 11. ÇOCUK ŞENLİĞİ “RESİM ŞÖLENİ” İLE BAŞLADI

HASDER 11. ÇOCUK ŞENLİĞİ “RESİM ŞÖLENİ” İLE BAŞLADI

Hasder 11. Çocuk Şenliği “Resim Şöleni” ile başladı

A+A-

HASDER Çocuk Kulübü tarafından, merhum yönetici ve eğitmenleri  İlker Özova ve Özkan Gürler anısına düzenlenen 11. Çocuk Şenliği, Bedesten’de gerçekleştirilen  Resim Şöleni ile başladı. "Kendi Dünyanı Yarat" sloganıyla gerçekleştirilen  etkinlikte, çocuklar nasıl bir Dünyada yaşamak istediklerini dev  tuvallere  yansıttılar.

HASDER Çocuk Kulübü’nde çalışmalarını sürdüren 80 dolayında çocuğun katılımı ile saat 10:00’da başlayan Resim Şöleni, Bedesten’in tarihi dokusunu renklendirdi. Resim Şöleni , Lefkoşa Uluslararası Çocuk Festivali’ne katılan , Makedonya ,  Türkiye , Gençlik Merkezi ve GÖÇTAŞ’dan çocukların da katılımı ile tamamlandı. Etkinlik boyunca Şölene katılan çocuklar Sevgiye, Barışa ve Yeşil bir çevreye olan özlemlerini  resmettiler.

HASDER’den yapılan açıklamada, “Bu yıl çocukların ilgisini Surlariçine çekmek ve tarihi dokuya karşı duyarlılığı artırmak” amacıyla Resim Şöleni’nin Bedesten’de gerçekleştirildiği vurgulandı.

Yarın saat 20:00’de HASDER Kaymaklı Lokalinde yer alacak olan Sahne gösterileri ile Şenlik sona erecek. Çocuk Panayırı, Halk dansları gösterileri, Koro ve Müzik dinletilerinin yer alacağı şenliğe girişin  ücretsiz olduğunu belirten Çocuk Kulübü Sorumlusu Nisan Gürsel, sınav stresinden kurtulan çocukların güzel bir şenlik yaşamaları dileğiyle tüm Lefkoşalıları şenliğe davet etti.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.