1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. HASDER 22. ÇOCUK VE MASAL ŞÖLENİ BAŞLADI
HASDER 22. ÇOCUK VE MASAL ŞÖLENİ BAŞLADI

HASDER 22. ÇOCUK VE MASAL ŞÖLENİ BAŞLADI

HASDER Çocuk Kulübü tarafından organize edilen 22. Çocuk ve Masal Şöleni, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ön eleme yarışması ile başladı.

A+A-

HASDER Çocuk Kulübü tarafından organize edilen 22. Çocuk ve Masal Şöleni, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ön eleme yarışması ile başladı.

HASDER’den yapılan açıklamaya göre, Artı Eğitim Merkezi’nin katkıları ile düzenlenen Masal Anlatma Yarışması’na çeşitli okullardan katılan 160 çocuk, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ön elemelere katıldı.

Seçici kurul üyeleri Şengül Üstüner, Deniz Çakır, Doğan Erçağ, Özgür Oktay ve Döndü Özata’nın yapmış olduğu değerlendirmeler sonucunda ilkokul 1. ve 2. sınıflardan 12 ve ilkokul 3, 4 ve5. sınıflardan 7 olmak üzere toplam 19 öğrenci finalde yarışmaya hak kazandı. Şölene katılan tüm çocuklara hediye masal kitabı ve katılım belgesi verildi.

Masal Komitesi sorumlusu Fatma Avni Kükrer yaptığı açılış konuşmasında, 25 yıldır desteğini esirgemeyen seçici kurul üyelerine, Kültür Dairesi’ne ve etkinliğe sponsor olan Artı Eğitim Merkezi’ne teşekkür ederek, gelişen teknolojiye ve sanal ortamlara rağmen masalın çocuk gelişimi ve eğitimi üzerindeki değişmeyen önemli etkilerini vurguladı.

22. Çocuk ve Masal Şöleni, 3 Mayıs tarihinde Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek final etkinliği ile sona erecek. Finale HASDER Çocuk Korosu “Kıbrıs Şarkıları” seslendirecek.

Finale kalanlar şöyle açıklandı:

1. KATEGORİ’DE FİNALE KALANLAR:

1. Ödül Soytürk
2. Ela Arkıner
3. Tuana Acartürk
4. Şükran Kendirci
5. Başar Balkan
6. Aybüke Ersoy
7. Zeynep Mina Caner
8. Halime Eylül Akgün
9. Nehir Ocakçı
10. Kuzey Uğur Kaya
11. Göktuğ Dinçer
12. Eliz Maraşuna

2. KATEGORİ’DE FİNALE KALANLAR:

1. Mine Ekinli
2. Berivan Akın
3. Sıla Aktaş
4. Alev Kartal
5. Yelda Nur Meydan
6. Ceyda Köklüoğlu
7. Esma Pekmezci

TAK

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.