1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HASDER 22. ÇOCUK VE MASAL ŞÖLENİ SONA ERDİ
HASDER 22. ÇOCUK VE MASAL ŞÖLENİ SONA ERDİ

HASDER 22. ÇOCUK VE MASAL ŞÖLENİ SONA ERDİ

Halk Sanatları Vakfı (HASDER) Çocuk Kulübü tarafından organize edilen 22. Çocuk ve Masal Şöleni, dün Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen final yarışmasıyla sona erdi.

A+A-

Halk Sanatları Vakfı (HASDER) Çocuk Kulübü tarafından organize edilen 22. Çocuk ve Masal  Şöleni, dün Atatürk Kültür Merkezi’nde  gerçekleştirilen final yarışmasıyla sona erdi.

HASDER’den yapılan açıklamaya göre, Artı Eğitim Merkezi’nin  katkılarıyla düzenlenen Masal Anlatma Yarışması finalinde ilkokul 1. ve 2. sınıflardan 12 ve ilkokul 3, 4 ve 5. sınıflardan 7 olmak üzere toplam 19 öğrenci yarıştı.

Yarışmada 1. Kategori’de Eliz Maraşuna, Ödül Soytürk ve Halime Eylül Akgün; 2. Kategori’de Mine Ekinli ve Ceyda Köklüoğlu, Berivan Akın ve Yelda Nur Meydan dereceye girdi.

HASDER Çocuk Korosu ve HASDER Yıldızlar Orkestrası’nın seslendirdiği parçalarla başlayan etkinlikteFikri Karayel İlkokulu öğrencilerinin Masal kahramanlarını canlandırdığı sunum ve Kadriye Cenkler’in anlattığı masalla devam etti.

Seçici kurul üyeleri Asu Demircioğlu, Melihat Melis Beşe, Şengül Üstüner, Deniz Çakır ve Doğan Erçağ’ın değerlendirmesi sonucu dereceye giren 7 çocuğa ödülleri Artı Eğitim Merkezi temsilcisi İrem Konedralı, HASDER Başkanı Ali Nebih ve Doğan Erçağ tarafından verildi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.