1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. HASDER ÇOCUK VE MASAL YARIŞMASI SONA ERDİ
HASDER ÇOCUK VE MASAL YARIŞMASI SONA ERDİ

HASDER ÇOCUK VE MASAL YARIŞMASI SONA ERDİ

HASDER Çocuk Kulübü tarafından organize edilen 21. Çocuk ve Masal Şöleni, dün YDÜ Büyük Kütüphane Salon 4’teki final yarışması ile sona erdi.

A+A-

HASDER Çocuk Kulübü tarafından organize edilen 21. Çocuk ve Masal Şöleni, dün YDÜ Büyük Kütüphane Salon 4’teki final yarışması ile sona erdi.

Gülver Ticaret sponsorluğunda merhum Mustafa ve Arın Güvenir anısına düzenlenen Masal Anlatma Yarışması 27 Nisan’da gerçekleştirilen ön eleme ile başlamış ve iki kategoride toplam 22 öğrenci finalde yarışmaya hak kazanmıştı.

Şengül Üstüner, Deniz Çakır, Doğan Erçağ, Asu Demircioğlu’dan oluşan Seçici kurul üyelerinin yapmış olduğu değerlendirmede iki kategoride ödül kazananlar aşağıdaki gibi belirlendi:

1.Kategoride Ödül alanlar

1.Poyraz Akdoğdu, 2. Emine Hilal Şeker, 3. Begüm Şeker, 4. Zeynep Mina Caner, 4. Ceren Bulut, 5.Zeynep Sıtkı

2. Kategoride Ödül alanlar

Meryem Beyza Saçkan, Nil Şekeroğlu, Emre Özdil, Feriha Karakaşlı, Sudem Nilüfer Çeliker

KORTAY

Ödül töreninde bir konuşma yapan Genel Orta Öğretim Dairesi Müdürü Mehmet Kortay çocukların gelişimi açısından büyük önem arzeden böylesi etkinlikleri düzenleyen HASDER’e ve etkinliğe sponsor olan Gülver Ticaret’e teşekkür ederek, etkinliklerin devamından yana her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

KÜKRER

Organize komitesi adına konuşan Fatma Avni  Kükrer ise Mustafa ve Arın Güvenir anısına gerçekleştirilen bu etkinliğe katılan yüzlerce çocuğun Mustafa ve Arın Güvenir’in ansını her zaman yaşatacağını vurgulayıp , etkinliğe katılan çocuklara, onları hazırlayan öğretmenlerine, velilere  ve sponsor firmaya  teşekkür etti.

Folklorik bir öğe olan masalın, çocukların eğitimine, özgüvenlerinin ve hayal dünyalarının gelişmesine olan olumlu etkilerini dile getiren Kükrer, bu şölenin sürdürülmesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini  belirtti.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.