1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HASPOLAT’TA KAPSAMLI TEMİZLİK
HASPOLAT’TA KAPSAMLI TEMİZLİK

HASPOLAT’TA KAPSAMLI TEMİZLİK

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), Haspolat’ta kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

A+A-

LTB’den yapılan açıklamaya göre, LTB sınırları dahilinde devam etmekte olan bölgesel çalışmalar kapsamında, Haspolat Sanayi Bölgesi ile köy içerisinde biriken çöp ve molozları toplandı. Çalışmanın hafta sonuna kadar sürmesi bekleniyor.

Açıklamaya göre, Köy Muhtarı Cemal İnangil, LTB’nin başlatmış olduğu temizlik kampanyasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, vatandaşın da temizlik konusunda daha fazla duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Belediyenin sıkıntılı günler geçirmesinin ardından çalışmalarına hız verdiğine vurgu yapan İnangil, devletin ve Çevre Bakanlığı’nın da temizlik konusunda çalışma yapması ve tüm yükün belediyeye bırakılmaması gerektiğini belirtti.

LTB’nin gerçekleştirdiği temizliğin geniş kapsamlı olduğuna vurgu yapan İnangil, özellikle Sanayi Bölgesi ile ilgili sorunlara, devletin el atması gerektiğini söyledi.

Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu’nun elindeki imkânlarla en iyisini yaptığını kaydeden İnangil, başta LTB Başkanı üzere tüm Temizlik Şubesi çalışanlarına teşekkür etti.

İnangil, “Herkes kapısının önünü temizlerse, çevresini temiz tutarsa belediyenin işi kolaylaşır” dedi ve bölgede hurdacılık işi ile uğraşan kişilerin hurdalarını etrafa bırakmaması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.