1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HASPOLAT’TAKİ BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ
HASPOLAT’TAKİ BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ

HASPOLAT’TAKİ BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ

Yollarımızın kaliteli olduğunu sürekli olarak dile getiren ancak yolların affedici olduğunu görmezden gelen bazı siyasiler...

A+A-

 

Yollarımızın kaliteli olduğunu sürekli olarak dile getiren ancak yolların affedici olduğunu görmezden gelen bazı siyasiler ile yollardan sorumlu bürokratlar, kazaların sürekli olarak meydana geldiği bazı yerleri hala daha görmezden geliyor.

Haaspolat Sanayi Bölgesine giden Anayol ile Köy içerisine giriş yapılmasını sağlayan dört yol kavşağında sürekli olarak meydana gelen kazalara rağmen tedbir alınmaması bölge halkının tepki göstertmesine neden oluyor.

Dört yol kavşağının yanısıra Sanayi Bölgesine dönüş yapılan hurdacıların hemen önündeki yol kavşağında da büyüyen otlar ve ağaçların görüş mesafesini asgariye indirmesi nedeni ile sürekli kazaya neden olmasına rağmen ilgililerin buna karşı da bir önlem almadıkları gözlemlendi.

Haspolat dört yol kavşağında dün akşamüzeri saat 17.00 raddelerinde meydana gelen kazada iki araç hasarlandı. İki araç sürücüsünün yaralanmadığı ancak arabalarda maddi hasar oluşan kazada yaralı olmaması mucize olarak nitelendirildi.

Lefkoşa istikametinden gelerek Haspolat köyüne dönüş yapmaya çalışan JV 661 plakalı salon aracı tali yol kavşağında geçmek isteyen NJ 589 plakalı aracın çarpması sonrasında JV 661 plakalı vasıta tarla içerisine fırladı.

Askeri bölgeyi ayıran tellerin durduğu JV 661 plakalı araçta maddi hasar meydana gelirken  aracın bilahare çekici vasıtası ile kaza yerinden çekildiği görüldü.

Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatırken burada sürekli olarak kaza meydana geldiğini dile getirdi.

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.