1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. HASTA YATAĞINDAN CEVAP VERDİ
HASTA YATAĞINDAN CEVAP VERDİ

HASTA YATAĞINDAN CEVAP VERDİ

Hayranları yasta...

A+A-

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın hastalığının Ahmet Kaya'ya çatal atma olayı yüzünden olduğunu iddia edenler nedeniyle Serdar Ortaç kendini tutamadı. Ortaç hasta hasta Ahmet Kaya olayıyla ilgili açıklama yaptı. 

Serdar Ortaç MS hastası olduktan sonra yatağa düştü. Ortaç twitterdan yazılanların kendisine ait olup olmadığı, yıllar önce yaşanan Ahmet Kaya'ya çatal atma olayı ile ilgili konuştu. 

Serdar Ortaç youtube için bir video çekti. Hasta yatağında yatan Serdar Ortaç twitterdan yazılanların kendisine ait olduğunu belirtti.

Serdar Ortaç, Ahmet Kaya'ya çata atma olayına da açıklık getirdi. Ortaç, "Ahmet Kaya'ya çatal attıysam ellerim kırılsın. En yakınımı kaybedeyim. Babamı kaybettim, annem de vefat etsin eğer elime çatal değdiyse" dedi.

Ortaç, "Hastalığımı fırsat bilip Ahmet Kaya'ya çatal attığımı yazanlar be ey Allah'tan korkusu olmayanlar, benim elimde bir çatal gördünüz mü? 20 sene önce, binlerce kez özür diledim. Şimdi yatağa bağlandım diye bunu fırsat bildiniz" dedi.

Serdar Ortaç'ın videoda yorgun olduğu görülüyor. Ortaç'ın MS hastası olduğu da yapılan tetkikler sonucunda ortaya çıktı.

Serdar Ortaç'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Ayşe Sağduyu Kocaman, “Kısa zamanda tekrar normal yaşamına devam edecektir” dedi.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.