1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HASTALIĞA DAHA FAZLA DAYANAMADI
HASTALIĞA DAHA FAZLA DAYANAMADI

HASTALIĞA DAHA FAZLA DAYANAMADI

Hastalığa Daha Fazla Dayanamadı

A+A-

İskan Dairesi eski encümenlerinden, DP-UG Parti Meclisi üyesi Osman Aksoy, 6 aydır mücadele ettiği amansız hastalığa dün yenik düşerek 65 yaşında yaşamını yitirdi.

Tedavi gördüğü Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde dün sabah yaşamını yitiren Osman Aksoy, ikindi namazına müteakip Gazimağusa Fazıl Polatpaşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından sonsuzluğa uğurlandı.

16 yıl önce emekli  olmuştu

Geride gözü yaşlı eşi Tarife Aksoy ve iki erkek bir kız olmak üzere üç evlat bırakan Osman Aksoy, uzun yıllar çalıştığı Lefkoşa İskan Dairesi’nden 16 yıl önce emekli olmuştu.
   Demokrat Parti’nin bir çok kademesinde görev yapan Aksoy, son olarak parti meclisi üyesi seçilmiş, küçük, büyük herkesin sevgi ve saygısını kazanmıştı.

Yağmurda uğurlandı

Osman Aksoy’un cenazesi dün ikindi namazının ardından toprağa verildi. Demokrat Parti-Ulusal Güçler(DP-UG) Genel Başkanı Serdar Denktaş, eski Çevre Bakanı, DP milletvekili Dr.Hakan Dinnçyürek, UBP milletvekili Zorlu Töre,  Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter,  ve birçok siyasinin de katıldığı cenaze töreninde acılı ailesi yakınlarının desteği ile ayakta durabildi.
Yağmurlu bir havada gerçekleşen cenaze törenine katılan çok sayıda vatandaş “o kadar iyi bir insandı ki gök yüzü bile dayanamadı” diyerek, sevilen insanın ardından gözyaşı döktü.
Osman Aksoy’un cenazesi Fazıl Polatpaşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin duaları ve gözyaşları içinde Gazimağusa Belediye Kabristanlığı’nda toprağa verildi.

dialog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.