1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HASTANE İLE İLGİLİ BİR İDDİA DAHA!
HASTANE İLE İLGİLİ BİR İDDİA DAHA!

HASTANE İLE İLGİLİ BİR İDDİA DAHA!

İzne çıkan yatılı hastanın...

A+A-

Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nden izne çıkan bir hastanın başında bitlerin görüldüğü iddia edildi. Hastanede yatılı tedavi gören kadın bir hastanın izin gününde kendisini almaya gelen aile yakınları tarafından saçları dağınık ve başında bit yumurtaları görüldüğü öne sürüldü. Sağlık Bakanlığı konuyu araştırmak üzere devreye girdi.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Kemal Deniz Dana, konunun önceki gün bilgisine geldiğini, gerekli araştırmanın bugün itibariyle yapılacağını açıkladı.

Yenidüzen, olayla ilgili Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Abidin Akbirgün’den bilgi almaya çalıştı ancak kendisine ulaşılamadı.

Dana, Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Abidin Akbirgün’ün izinde olması nedeniyle kendisiyle görüşemediğin aktaran Dana, “böyle bir şeyin olmasını çok mümkün görmüyorum ama tabi ki bakacağız, bir olumsuzluk varsa gereken de yapılacaktır” dedi. 

YENİDÜZEN’e konuşan Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Kemal Deniz Dana, konunun önceki gün bilgisine geldiğini, gerekli araştırmanın yapılacağını açıkladı.

YENİDÜZEN, olayla ilgili Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Abidin Akbirgün’den bilgi almaya çalıştı ancak kendisine ulaşılamadı.

YD

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.