1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HASTANE OTOPARKINDA İNCELEME YAPILDI
HASTANE OTOPARKINDA İNCELEME YAPILDI

HASTANE OTOPARKINDA İNCELEME YAPILDI

Hastane otoparkında inceleme yapıldı

A+A-

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne yeni otopark alanları kazandırılması için çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst bu sabah yapılan hastanenin otoparkında yapılan son düzenlemeleri yerinde inceledi.

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, bir süre önce hastanenin ön kısmında bulunan ve sadece hastane doktorlarına ait olan otoparkta bazı düzenlemeler gidildiğini, otoparkı bundan böyle hem doktorların hem de halkın kullanımına açtıklarını dile getirdi.

Sucuoğlu, “Otopark, zaman zaman yetersiz kalarak, sıkışıklıklara neden oluyor. Bu sorunu ortadan kaldırmak adına, hastanemiz içerisinde atıl durumda bulunan boş alanların asfalt ya da parke döşenmesi suretiyle, otopark alanına dönüştüreceğiz” dedi.

Sucuoğlu, hastane içerisindeki altyapı çalışmalarının devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst de Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin, vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek bir alt yapıya kavuşturulması için çalıştıklarını vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.