1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HASTANEDE KRİZ
HASTANEDE KRİZ

HASTANEDE KRİZ

Hastanede yaşanan kriz...

A+A-

 

Hava sıcaklıklarının 50 dereceye yaklaşırken, Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin trafosunda meydana gelen arıza, kapalı ortamda tutulan hastaların bunalmasına neden oldu

Hava sıcaklıklarının 50 dereceye yaklaştığı bugünlerde klimasız ortamda yaşamak imkânsız hale geldi. Özellikle yaşlı, çocuk ve hastaların sıcak havalara dayanması orta yaştaki yetişkinlere göre daha zor olurken, Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin trafosunda meydana gelen arıza zor saatlerin yaşanmasına neden oldu.

Psikolojik sorunları olan, sürekli kapalı bir alanda ve gözetim altında tutulması gereken hastaların bulunduğu hastanede elektriksiz geçen saatler sinirlerin gerilmesine neden oldu.

SICAK, ELEKTİRİK SORUNU BUNALTTI

Kapalı odalarda klimasız ortamda tutulan hastalar kadar hastane görevlileri doktor ve diğer çalışanlar da sıcaktan bunaldı. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, Trafoda sabah saat 09.30 sıralarında arıza meydana geldiği, ilgili birimlere haber verildiği belirtildi. Öte yandan hastaneye ait trafonun geçtiğimiz hafta da devre dışı kaldığı ve saatler süren bir çalışmanın ardından faaliyete sokulduğu öğrenildi. Hastanede dün yaşanan elektrik krizi ise elektrik kurumu çalışanları tarafından tüm gün süren çalışmaları sonucu giderildi.

Star Kıbrıs

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.