1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. HASTANEDEN ÇIKARKEN ÇARŞAFLA GİZLENDİ
HASTANEDEN ÇIKARKEN ÇARŞAFLA GİZLENDİ

HASTANEDEN ÇIKARKEN ÇARŞAFLA GİZLENDİ

HASTANEDEN ÇIKARKEN ÇARŞAFLA GİZLENDİ

A+A-

Geçtiğimiz günlerde New York’taki Ritz-Carlton otelinde bir oda kiralayan Amanda Bynes’in, otel çalışanlarına kaba davrandığı ve kaldığı odada esrar içtiği gerekçesiyle otelden atıldığı söylenmişti. Tedaviye ihtiyacı olduğu söylenen ve 22 Temmuz tarihinde zorunlu psikiyatrik değerlendirme kapsamında hastaneye kaldırılan Amanda Bynes, daha ileri tedavi için UCLA Medical Center’a transfer edildi.

ŞİZOFRENİ BELİRTİSİ GÖSTERİYOR

TMZ’nin haberine göre Perşembe günü Ventura County’deki bir hastaneden UCLA’ye gitmek üzere ayrılırken görüntülenen Amanda’nın görüntü alınmaması için kendisini beyaz bir çarşafla örttüğü görüldü.

Artık Amanda’nın geçici vasisi olan annesi, aktrisin en iyi psikiyatrik tedaviyi alabilmesi için UCLA’ye transfer edilmesini istedi.

TMZ’ye konuşan kaynaklar Amanda’nın daha önce UCLA’ye transfer edilmesinin gündemde olduğunu fakat tesiste ancak Perşembe günü bir yer bulunabildiğini belirtti.

Amanda’nın şizofreni belirtileri gösterdiği fakat doktorların, aktrisin durumunu değerlendirmek için daha fazla test yapmaya devam ettikleri kaydedildi.

a1.jpg

 

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.