1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HASTANEDEN KAÇAN HASTANIN BAŞINA BAKIN NELER GELDİ
HASTANEDEN KAÇAN HASTANIN BAŞINA BAKIN NELER GELDİ

HASTANEDEN KAÇAN HASTANIN BAŞINA BAKIN NELER GELDİ

Hastaneden kaçarken...

A+A-

Ülkeye önceki gün gelen ve Deri ve Zührevi Hastalıklar Kliniği’nde karantinaya alınan konsomatrislerden biri beşinci kattan çarşaf sarkıtarak kaçmaya çalışırken düşüp bacağını kırdı.

Suna ERDEN

Kuzey Kıbrıs’ta faaliyet gösteren gece kulüplerinde çalışmaya gelen konsomatrisler, Ülkeye ilk girişte karantinaya alınıyor. Ercan Havalimanı’ndan Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne götürülen konsomatrisler, 24 saat Deri ve Zührevi Hastalıklar Kliniği’nde kontrol altında tutulduktan sonra sağlık kontrolleri yapılıyor ve çalışma izni için rapor alıyor. KKTC’ye önceki gün çalışmaya gelen 10 konsomatris Deri ve Zührevi Hastalıklar Kliniği’nde karantinaya alındı. Elde edilen bilgiye göre, karantinaya alınan konsomatrislerden biri dün karantinaya alındığı beşinci kattan kaçmaya çalıştı.

Çarşafları birbirine bağlayarak pencereden sarkıtan konsomatris, aşağı inmeye çalışır düştü ve bacağını kırdı. Yaralanan konsomatris ortopedi servisinde müşahede altına alınırken iddiaya göre ülkeye gelişte fuhuş yapacağını bilmediği, hastanede diğer konsomatrislerden öğrendiği ve bu nedenle kaçmak istediği öne sürüldü.

StarKıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.