1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HATIRA OLARAK SAKLAYACAKTI
HATIRA OLARAK SAKLAYACAKTI

HATIRA OLARAK SAKLAYACAKTI

Hatıra olarak saklayacaktı

A+A-

Üniversite eğitimi için gelen Oğulcan Bekâr, kiraladığı evde bulduğu G3 mermisini yanına alıp ülkeden ayrılmak isteyince başı derde girdi

Kuzey Kıbrıs’a üniversite eğitimi için gelen Oğulcan Bekâr isimli öğrenci, kiralamış olduğu evde bulduğu G3 mermisini hatıra amaçlı yanına alıp ülkeden ayrılmak isteyince başı derde girdi.

Oğulcan Bekâr Ercan Havaalanı’ndan çıkış yapmak isterken yakalandı. Tutuklanan zanlı dün teminata bağlanmak üzere mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Ömer Ülger olayla ilgili bulguları aktardı. Ülger, huzurda bulunan zanlı Oğulcan Bekâr’ın 14 Temmuz tarihinde saat 23.00 sıralarında, ülkeden çıkış yapmak istediği esnada bagajında yapılan X Ray kontrolünde bir adet 7.62 mm çapındaki canlı G3 mermisi bulunması üzerine tutuklandığını söyledi.

Polis, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini, ülkemizde öğrenci statüsünde bulunduğunu, başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması ve haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispati vücut etmesi koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Diyalog

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.