1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. HAVA KORSANI BİR YOLCUYLA DA SELFİE ÇEKTİRMİŞ
HAVA KORSANI BİR YOLCUYLA DA SELFİE ÇEKTİRMİŞ

HAVA KORSANI BİR YOLCUYLA DA SELFİE ÇEKTİRMİŞ

Hava korsanı bir yolcuyla da selfie çektirmiş

A+A-

Mısır uçağının dün kaçırılıp Kıbrıs'a indirildiği tuhaf hava korsanlığı olayında bir ilginçlik daha ortaya çıktı. Uçaktaki bir İngiliz yolcu hava korsanıyla selfie çektirdi ve fotoğrafını Twitter'da paylaştı. Ben Innes, kabin görevlileri aracılığıyla hava korsanı Seyfettin Mustafa'ya selfie talebini ilettiği, onun da kabul ettiğini açıkladı. Kaçırılma olayıyla ilgili dün Mısır Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü “Terörist değil, gerizekalı" demişti.

Mısır'ın İskenderiye kentinden başkent Kahire'ye gitmek üzere havalanan Mısır Havayolları'na ait yolcu uçağı, Güney Kıbrıs'taki Larnaka Havalimanı'na indiren hava korsanı Seyfettin Mustafa'nın uçakta selfie çektiği ortaya çıktı.

Mısır'dan Kıbrıs Rum Kesimi'ne kaçırılan uçaktaki bir yolcunun hikayesi, hava korsanını gölgede bıraktı. Uçaktaki yolculardan İngiliz Ben Innes'in, hava korsanıyla selfie çektirdiği ve bunu Twitter'dan paylaştığı ortaya çıktı. 26 yaşındaki Innes, sağlık ve güvenlik uzmanı.

Innes, hava korsanı ile çektirdiği selfie sonrasında, uçaktan kaçarak uzaklaşan yolcular arasında da görülüyor.

Dünyayı ayağa kaldıran hava korsanı Seyfettin Mustafa'nın, uçakta kimliği bilinmeyen bir şahısla görüldüğü fotoğraf önce, İngiliz Daily Mail gazetesinin internet sitesinde yayınlandı.

Ben Innes from #Aberdeen poses for a picture with #EgyptAir #MS181 hijacker. pic.twitter.com/ywdGYuDWwm

— Paul Smith (@Journo_Paul) 29 Mart 2016

Mısır resmi haber ajansı MENA, hava korsanının K38 No'lu koltukta oturan Mısır vatandaşı İbrahim Samaha olduğunu duyurmuştu.

Hava korsanı ile fotograf çektiren İngiltere vatandaşı Innes, uçakta alıkonulan 4 yabancı uyruklu kişiden biri olarak biliniyordu.

Innes, hava korsanı ile çektirdiği fotoğrafı arkadaşı ile paylaştı. Innes'in arkadaşı Chris Tundogan, Innes'in amacını bilmediğini belki, korkmadığını göstermeye çalıştığını söyledi.

Innes, daha sonra yaptığı açıklamada, kabin personeli aracılığıyla hava korsanına selfie çektirmek istediğini ilettiğini, olumlu yanıt almasının ardından fotoğraf karesinin ortaya çıktığını söyledi.

Innes, selfiesinin bugüne kadar çekilmiş en iyi selfie olduğunu düşünüyor.

Uçağın kaçırılmasının terör eylemi olduğu endişesi vardı. Ancak ilerleyen saatlerde durumun böyle olmadığı anlaşılmıştı. Mısır Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü de buna ilişkin, “Terörist değil, gerizekalı. Teröristler de manyak oluyor ama bu kadar aptal olmuyorlar. Bu adam öyle" açıklamasını yapmıştı.

1-812.jpg

CNN

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.