1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. HAVAALANINDA ALARM
HAVAALANINDA ALARM

HAVAALANINDA ALARM

Havaalanında alarm

A+A-

Fransa'da Toulouse havaalanında alarm
Fransa'nın Toulouse-Blagnac Havalimanı boşaltıldı. Güvenlik nedeniyle boşaltılan havalimanına güvenlik güçleri sevk edildi.

Fransa'nın Toulouse-Blagnac Havalimanı güvenlik nedeniyle  boşaltıldı. Sabah erken saatlerde boşaltılan havalimanında uçakların içindeki  yolcuların bile indirildiği ve havalimana Toulouse şehir merkezinden güvenlik  güçlerinin sevk edildiği bildirildi.

Havalimanının boşaltılma sebebine dair herhangi bir açıklama  yapılmadı.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de dün sabah Zaventem Havalimanı'nda ve  Maelbeek metro istasyonunda düzenlenen terör saldırılarında en az 34 kişi ölmüş,  130'dan fazla kişi yaralanmış, olay tüm Avrupa'daki güvenlik önlemlerinin  arttırılmasına neden olmuştu.

Saldırının ardından, 13 Kasım 2015 Paris saldırılarından sonra  olağanüstü hal ilan edilen Fransa'da ülke genelindeki güvenlik önlemleri daha da  arttırılmış, bin 600 ek güvenlik gücü özellikle sınırlar ve havaalanlarına  yerleştirilmişti.

Terör örgütü IŞİD'in üstlendiği Brüksel saldırılarının ardından  Belçika'da da yoğun güvenlik tedbirleri uygulanmaya başlandı ve terör tehdidi  seviyesi en üst düzeye çıkartıldı.

Belçika polisi sabah yaptığı açıklamada, Brüksel Zaventem  Havalimanı'ndaki saldırıları düzenleyenlerin kimliklerini belirlendiğini,  saldırganların kardeş olan Halid ve İbrahim El Bakraoui olduğunu açıklamıştı.
 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.