1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. HAVUZDA TECAVÜZ DEHŞETİ..
HAVUZDA TECAVÜZ DEHŞETİ..

HAVUZDA TECAVÜZ DEHŞETİ..

4 aydır seks yapmadım dedi...

A+A-

Iraklı göçmen Avusturya'da bir havuzda 10 yaşındaki bir erkek çocuğuna tecavüz etti.

Avusturya'nın Viyana şehrinde gerçekleşen dehşet verici olayda, 10 yaşındaki bir çocuk Iraklı mülteci tarafından bir havuzun soyunma kabininde feci şekilde tecavüze uğradı.
Resienbad havuzunda yaşanan olayda, çocuk tecavüze uğradıktan sonra ağlayarak cankurtaranın yanına gitti. Çocuğun ciddi şekilde yaralandığını gören cankurtaran ambulansa ve polise haber verdi.

Tecavüzden sonra havuzun 3 metrelik zıplama tahtasında üst üste atlayışlar yapan Iraklı mülteci, polis tarafından tutuklandı.

Tecavüzcü, ilk sorgusunda "cinsel acil durumu" olduğunu ve 4 aydır seks yapmadığı gerekçesiyle 'yanlış olduğunu bildiği eylemi' gerçekleştirdiğini söyledi.

Resmi kayıtlara göre Viyana'ya 5 Eylül tarihinde giriş yapan ve taksi şöförlüğü yaparak geçimini sağlayan 20 yaşındaki tecavüzcü, çocuğu yaralamak istemediğini ancak "aşırı cinsel enerjisi" olması nedeniyle kendisini durduramadığını belirtti.

2 Aralık tarihinde yaşanan olayın detayları, polis tarafından açıklandı. Iraklı mültecinin ülkesinde eşi ve bir de çocuğu olduğu öğrenildi.

Vatan

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.