1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. HAYALETİN ELİ !
HAYALETİN ELİ !

HAYALETİN ELİ !

Hayaletin eli mi yoksa ..?

A+A-

İngiliz manken, oğlunu banyoda yıkarken çektiği fotoğrafı görünce kelimenin tam anlamıyla "dondu kaldı." Ünlü müzisyen Bob Geldof'un kızı Peaches Geldof, oğlu Astala'yı banyo küvetinde yıkarken birlikte bir fotoğraf çekti.

1-040.jpg

Sonra da sosyal medyadaki hesabında paylaytı. Onu ve takipçilerini şoke eden ayrıntı ise Geldof'un omuzunun sağ yanından uzanıp saçlarını sımsıkı tutan bir el.
2-049.jpg
24 yaşındaki Geldof, bu elin kocası ve iki çocuğuyla birlikte yaşadığı evin daha önceki sahibi olan ve banyoda intihar eden bir kadına yani bir hayalete ait olduğunu iddia ediyor.

HAYALET AVCISI ÜNLÜLER GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

Mankenin sonradan yaptığı araştırma evle ilgili tüyler ürperten gerçekleri ortaya çıkardı.

3-035.jpg
Geldof "Yaşadığımız ev 1920'lerde zengin bir adam tarafından yapılmış. Adamın karısı hamileymiş. Daha sonra da kendini banyoda boğarak hayatına son vermiş" diyerek neredeyse 100 yıllık olan evin tarihine dair araştırma sonuçlarını anlattı. Geldof'un iddiasına göre fotoğrafta görülen el bu kadına ait.

Geldof "Yaşadığımız ev 1920'lerde zengin bir adam tarafından yapılmış. Adamın karısı hamileymiş. Daha sonra da kendini banyoda boğarak hayatına son vermiş" diyerek neredeyse 100 yıllık olan evin tarihine dair araştırma sonuçlarını anlattı. Geldof'un iddiasına göre fotoğrafta görülen el bu kadına ait. Geldof, fotoğrafta görünen elin kendisine ait olmadığını da şöyle anlatıyor: "Bir elimle oğlum Astala'yı diğeriyle de kamerayı tutuyordum. Banyoda ikimizden başka da kimse yoktu."

Geldof, hayaletin varlığını hissettiğini söyleyerek "Sinirli ve zararlı değil aynı zamanda arkadaşça ya da anaç bir yaklaşımı da yok. Tek hissettiğim bu hayalet etrafında çocukların varlığından hoşlanıyor" diye konuştu.

Bazıları da bu fotoğrafın ve açıklamaların bir tür reklam taktiği olduğu görüşünde. Geldof ise konuyu araştırmaya niyetli. Ancak atmosferini sevdiği evden taşınmayı şimdilik düşünmüyor.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.