1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "HAYATA İZLER 2 " TANITILDI
"HAYATA İZLER 2 " TANITILDI

"HAYATA İZLER 2 " TANITILDI

Gazeteci Nezire Gürkan’ın, Işık Kitabevi yayını olarak çıkan yeni kitabı "Hayata İzler 2"nin tanıtımı bu akşam “Ghetto Restoran and Bar”da yapıldı.

A+A-

Gazeteci Nezire Gürkan’ın, Işık Kitabevi yayını olarak çıkan yeni kitabı "Hayata İzler 2"nin tanıtımı bu akşam “Ghetto Restoran and Bar”da yapıldı.

Kitap tanıtımına Başkan Sibel Siber, bazı bakanlar, Nezire Gürkan’ın çalışma arkadaşları, meslektaşları, ailesi ve dostları katıldı.

Tanıtımda konuşma yapan gazeteci Nezire Gürkan, “Hayata İzler 2” kitabında Türk Ajansı Kıbrıs’ta yayımlanmış 14 tane röportajının ve Enver Emin ile yaptığı özel röportajın yer aldığını söyledi.

Kendisine güvenip röportaj yapan herkese teşekkür eden Gürkan, kitabın yayınlanmasında emeği geçen Işık Kitap Evi’ne, kitabın basımında emeği geçen Hürrem Tulga’ya, eşine, ailesine, TAK Ajansı sayesinde yaptığı röportajlardan dolayı o dönemin TAK yöneticilerine, kitabının editörlüğünü üstlenen Hasan Canpolat’a, “akıl hocası, yol göstericisi, danışmanı” diye nitelediği Hasan Kahvecioğlu’na, Erten Kasımoğlu’na, kitap tanıtımının organizasyonluğunu üstlenen Zekai Altan’a ve finansörlüğünü üstlenen Ghetto Restoran and Bar’a teşekkür etti.

Kitabı basan Işık Kitabevi sahibi Nahide Merlen ise, Nezire Gürkan’ın 2’nci kitabını basmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, ülkemizde yaşayan, üreten insanlarla yapılan röportajların önemine vurgu yaptı ve ülke kültürüne katkı koyan herkese teşekkür etti.

Gazeteci Hasan Kahvecioğlu da, çok seçkin bir topluluğun Nezire Gürkan’ın kitap tanıtımında yer aldığını görmekten gurur duyduğunu ifade ederek, gazetecilik mesleğinin zorluklarını anlattı.

Tanıtımda, Başbakan Sibel Siber ile kitapta yer alanlar da söz alıp gazeteci Nezire Gürkan’ı kutladı ve iyi dileklerini sundu.

Hayata İzler 2’de politikacı Enver Emin, Türkiye’nin eski Lefkoşa büyükelçilerinden Şakir Fakılı, gazeteci-yazar Ahmet Tolgay, merhum şairlerden Fikret Demirağ, emekli yargıçlardan Gönül Erönen, hukukçu Hasan Sözmener, iş kadını Bilge Nevzat, tiyatro sanatçısı Ayla Haşmet, iş kadını Semral Erel, sanatçı Sevcan Çerkez, iş kadını Münüse Taşer, piyanist Rauf Kasimov, iş kadını Özgül Kızılbora ve doğuştan engelli şair yazarlardan Orkun Bozkurt’la röportajlar yer alıyor.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.