1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HAYATINDA İLK DEFA...
HAYATINDA İLK DEFA...

HAYATINDA İLK DEFA...

Hayatında ilk defa ve pişman...

A+A-

 

Mağusa’da yarım gram uyuşturucu madde ile yakalanan zanlı Macit Yağmur dün yeniden mahkemeye çıkarıldı…

Mağusa’da yarım gram Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde ile yakalanan zanlı Macit Yağmur almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün yeniden mahkemeye çıkarılan zanlı Yağmur, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Suçunu kabul etti…

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy, 14 Mayıs tarihinde zanlı Macit Yağmur aleyhine başlatılan “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” meselesi ile ilgili tahkikatın tamamlandığını belirtti. Zanlı Yağmur’un gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirten Özdesoy, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Zanlı: “Hayatımda ilk defa kullandım…”

Mahkemede söz alan zanlı Macit Yağmur, hayatında ilk defa uyuşturucu kullandığını söyleyerek özür diledi ve pişmanlığını dile getirdi.

Tutuksuz yargılanacak…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Macit Yağmur’un kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine ve 1 KKTC vatandaşının 50 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.