1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HAYATINI, AMELİYAT MASASINDA KAYBETTİ!
HAYATINI, AMELİYAT MASASINDA KAYBETTİ!

HAYATINI, AMELİYAT MASASINDA KAYBETTİ!

KKTC'nin tanındık simalarındandı... Ameliyat masasında beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetti...

A+A-

 

Yıllarca futbol oynayan, sağlıklı bir yaşam süren 51 yaşındaki Ferit Açıkyıldız’ın, ameliyat masasında beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetmesi Ötüken’i yasa boğdu

Diyalog - Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Ötüken köyü dün acı bir haber ile yıkıldı.  Kalp kapaklarında uzun süredir sorun yaşayan ve henüz 51 yaşında olan köyün sevilen simalarından Ferit Açıkyıldız, Ankara’da dün öğle saatlerinde girdiği ameliyat sırasında yaşamını yitirdi.

Yakınlarından elde edilen bilgiye göre yaklaşık bir hafta önce kalp kapaklarında yaşadığı sorun nedeni ile Ankara’ya giden Açıkyıldız, dün öğle saatlerinde kalp kapaklarını değişmek üzere ameliyata alındı ancak ameliyat sırasında yaşamını yitirdi.

Ferit Açıkyıldız ile beraber Ankara’ya giden ailesi Ferit Açıkyıldız’ın ameliyattan iyi haberler ile çıkmasını beklerken aldıkları kötü haber karşısında yıkıldı. Eşini son ana kadar yalnız bırakmayan Sıdıka Açıkyıldız’ın adeta dünyası karardı

Bugün Ötüken’de toprağa verilecek

Henüz 51 yaşında olan ve köyü Ötüken’de herkes tarafından çok sevilen Ferit Açıkyıldız uzun yıllar Ötüken spor kulübünde futbol oynadı. Sağlıklı bir yaşam sürdüğü belirtilen ve otobüs şoförü olarak geçimin sağlayan Açıkyıldız evli ve Ali Açıyıldız ile Zehra Açıkyıldız olmak üzere 2 çocuk babasıydı.

Otobüsüyle öğrencileri her gün Gazimağusa’ya okula getiren Açıkyıldız, köyün gençleri tarafından da oldukça çok seviliyordu. Henüz 51 yaşında beklenmedik bir şekilde hayata veda ederek ailesi yakınları ve bütün Ötüken’i yasa boğan Ferit Açıkyıldız bugün köyü Ötüken’de toprağa verilecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.