1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HAYATINI DİREKSİYON BAŞINDA KAYBETTİ!
HAYATINI DİREKSİYON BAŞINDA KAYBETTİ!

HAYATINI DİREKSİYON BAŞINDA KAYBETTİ!

Herşey eşinin gözleri önünde oldu...

A+A-

 

Ayağında ve belinde ağrı olduğu gerekçesiyle Yenierenköy Sağlık Merkezi’ne giden ve burada voltaren iğne yapılan 74 yaşındaki İngiliz Robin Goodbody, yaklaşık bir saat sonra yaşamını yitirdi.

Goodbody, aracıyla evine giderken, aniden rahatsızlandı. Robin Goodbody, kullandığı aracı durdurdu ve eşi acil servisi aradı ama sağlık ekipleri gelmeden hayatını yitirdi. İngiliz’in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

Birkaç gündür iğne yapılıyordu

Robin Goodbody, ayağı ve beli ağrıdığı için birkaç günden beridir sağlık merkezinde voltaren iğne yapılıyordu. Yenierenköy’de Tanyel Siteleri’nde ikamet eden Robin Goodbody, birkaç günden beridir yaptığı gibi dün de voltaren iğne yapıldıktan sonra arabasıyla evine giderken, saat 16:00 sıralarında Sipahi köyünde yolda fenalaştı.

Goodbody, fenalaşınca aracı durdurdu. Goodbody’nin yanında bulunan eşi, hemen 112 Acil Servisi aradı ancak sağlık ekipleri olay yerine gelene kadar talihsiz İngiliz direksiyon başında hayatını kaybetti.

Gooldbody’nin dört gün üst üste iğne yaptırdığı ancak dün sağlık merkezinden ayrıldıktan yaklaşık bir saat sonra aniden fenalaştığı öğrenildi.

Julya Goodbody perişan oldu
Tanyel Siteleri’nden ev alan Robin Goodbody’nin, 6 ay KKTC’de 6 ay da İngiltere’de kaldığı bildirildi. Eşini kaybeden Julia Goodbody, perişan oldu. Gözyaşlarına boğulan Julia Goodbody, eşinin öldüğüne inanmak istemedi.

Robin Goodbody’nin cansız bedenini hastaneye gelen polis cenaze aracıyla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne götürdü. Robin Goodbody, ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.