1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HAYVAN BARINAĞI
HAYVAN BARINAĞI

HAYVAN BARINAĞI

Durumu içler acısı ...

A+A-

 

Gazimağusa Belediyesi tarafından başlatılan hayvan barınağının henüz tamamlanmaması nedeniyle, geçici barınakta bulunan köpeklerin durumu içler acısı ...

Gazimağusa çöplüğü yakınlarında, belediye tarafından başlatılan hayvan barınağının yapımı henüz bitmedi. Aynı bölgede geçici olarak bulunan hayvan barınağında bulunan köpekler, özellikle içinde bulunduğumuz yaz aylarında zor günler geçiriyorlar.

Bazı hayvan severlerin götürdüğü yiyecekler ile beslenen köpeklerin durumu görenlerin içini parçalıyor.

Mendeli:  Köpekler zor durumda

Görüşlerini aktaran, barınağın bulunduğu Çanakkale Mahallesi’nin Muhtarı Abbas Mendeli, hayvan barınağının bir türlü bitirilemediğini ve sözde barınak olan yerde toplanan köpeklerin çok zor şartlar altında olduğunu söyledi. Mendeli, derecelerin 45’i gösterdiği bugünlerde barınaktaki hayvanların yaşam şartlarının daha da zorlaştığına vurgu yaptı.

Bazı hayvan severlerin yardımı ile köpeklerin hayatta kaldığını belirten Mendeli, ayrıca dışarıda bulunan başı boş bir sürü köpeğinde mandıralara saldırıp hayvancıları zarara uğrattığını söyledi. Mendeli barınağın bir an önce bitirilmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Diyalog - Hüseyin Çiçek

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.