1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HAYVAN EKİPMANLARI AÇIK ARTIRMA İLE SATILACAK
HAYVAN EKİPMANLARI AÇIK ARTIRMA İLE SATILACAK

HAYVAN EKİPMANLARI AÇIK ARTIRMA İLE SATILACAK

Çömlekçi Çiftliğindeki büyükbaş hayvan ekipmanları açık artırmayla satılacak

A+A-

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi, Devlet Üretme Çiftlikleri Dairesi Müdürlüğü, Çömlekçi çiftliğinde bulunan büyükbaş hayvan otomatik yemliği, sağımhane ve ekipmanları, çelik soğutuculu depolar ve buzağı yuvalığının satışını açık artırma usulüyle yapacak.

Daireden yapılan açıklamaya göre, ekipmanların satışı 5 Aralık’ta Çömlekçi Çiftliğinde, açık artırma ve peşin para usulüyle yapılacak. Açık artırma saat 10:00’da başlayacak.

Açıklamada, açık artırmaya katılacak olanların, 1 ve 2’nci kalemde belirtilen tesisler için 5 bin Türk Liralık, 30 gün süreli geçici banka teminat mektubu veya Maliye Bakanlığı Gelir ve Vergi Dairesi veznesine yatırılacak para karşılığı alınan makbuz; Devlete vergi borcu olmadığına dair Gelir ve Vergi Dairesinden belgeyi, Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi’ne vermesi gerektiği belirtildi.

Teminat vermeyenlerin açık artırmaya katılamayacağı kaydedilen açıklamada, ek bilgi için Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü Ayniyat ve Levazım şubesine başvurması gerektiği kaydedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.