1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HAYVANI ÖLDÜRÜLEN VATANDAŞ İSYAN ETTİ!
HAYVANI ÖLDÜRÜLEN VATANDAŞ İSYAN ETTİ!

HAYVANI ÖLDÜRÜLEN VATANDAŞ İSYAN ETTİ!

Hayvanı öldürülen vatandaş isyan etti

A+A-

Sosyal medyadan paylaşım yapan bir vatandaş hayvanlarının zehirlendiğini ve belediyenin hiç bir önlem almadığını iddia ederek hayvan ölümlerinden belediyeyi ve CTP’yi sorumlu tuttu.

İŞTE O PAYLAŞIM

13 Temmuz 2017 tarihinde bana ait Cesur isimli köpeğim ve Güven Bengihan’a ait Oscar isimli köpek etrafa döşenen zehirlerle zehirlenmiştir daha sonra Bal isimli kedim de zehirlenmiş olarak bulunmuştur. O gün veterinere yetiştiremeden her ikisi de can vermiştir. Polise ve belediyeye gerekli başvuruları yaptık. Polis araştırmasına rağmen bir sonuca ulaşamadı. Belediyeyse gelip bölgeyi tarayıp zehirli bifleri toplamadı kendimiz topladık. Evimin kapısına zehirli biflerden konuldu.
Evde beslediğim canlar yüzünden sürekli taciz ve şikayet edildim. Ben evimdeki hiçbir yavruyu satın almadım. Yemedim yedirdim. Apartmanda yaşayan iki kişinin ve belediyenin nasıl bir ilişkisi var ki her dedikleri kanunsuz hukuksuz ve artık ailecek sinirlerimizi bozan yoğun bir taciz derecesine ulaşan bu insanlığa sığmayan tasallutta saldırıda bulunuyor?
Kendi sağlığımızı unuttuk düzenli veteriner kontrollerini yaptırdık. Gönyeli belediyesi bize yardım ve teşekkür edeceğine bu kişilerle nasıl bir çıkar ilişkisi varsa bizi taciz etmeye devam ediyor. Olabilecek olaylardan tamamen belediye ve CTP yönetimi sorumludur.

foto-1.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.