1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. HAYVANI ÖYLE BİR ŞEY İLE BESLEDİ Kİ HERKES ŞOK OLDU
HAYVANI ÖYLE BİR ŞEY İLE BESLEDİ Kİ HERKES ŞOK OLDU

HAYVANI ÖYLE BİR ŞEY İLE BESLEDİ Kİ HERKES ŞOK OLDU

HAYVANI ÖYLE BİR ŞEY İLE BESLEDİ Kİ HERKES ŞOK OLDU

A+A-

Almanya'da koyununu kenevir ile besleyen çiftçi kadın yüklü bir para cezasına çarptırıldı.

Almanya'nın Saksonya Eyaleti'nde bulunan Freiburg şehrinde bir kadın çiftçi, koyununu kenevir ile besledi. Hayvana faydalı besin sağlamak istediğini, kenevirin uyuşturucu etkisinden ise habersiz olduğunu ifade eden kadın yüklü bir para cezasına çarptırıldı.

KOMŞUSU İHBAR ETTİ


Üç çocuk sahibi ve dul olan 38 yaşındaki Silvia B., koyununa ek besin olarak kenevir yedirdiği gerekçesi ile mahkemelik oldu. Çiftçi Silvia B., kenevir tohumlarının Almanya'da yasak olmadığını iddia eden bir tanıdık vesilesi ile alındığını, yasadışı maddeler içerdiğini ise aklına bile getirmediğini ifade etti.

Uygun bir ortamda iki buçuk metreye ulaşan keneviri saklamadığını, bitkiyi herkesin gözü önünde yetiştirdiğini açıklayan çiftçiye tüm itirazlarına rağmen dava açıldı. 

8.8 GRAM 'THC'


Suç işlediğinden habersiz olan Silvia B., kapısına dayanan polise şaşkın bir şekilde kenevirleri gösterdiğini belirtti. Ancak koyununu beslemek için yetiştirdiği bitkinin 8.8 gram uyuşturucu maddesi (THC) içerdiğini öğrenen kadın, kendisini "ben uyuşturucu satıcısı değilim ki" şeklinde savundu.

Bild gazetesi, Silvia B.'nin 1.800 Euro para cezasına çarpıtıldığını, koyunun konuyla ilgili yorumunu ise "meee" olarak belirtti.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.