1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hazar Ergüçlü'nün hayalleri gerçekleşti
Hazar Ergüçlü'nün hayalleri gerçekleşti

Hazar Ergüçlü'nün hayalleri gerçekleşti

Onu Kıbrıs'tan Türkiye'ye getiren tiyatro aşkı mıydı?

A+A-

Başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü verdiği röportajda, yemek yemeği çok sevdiği için arkadaşlarının ona bal porsuğu dediğini söyledi.

"Analar ve Anneler" dizisindeki başarı performansıyla dikkat çeken Hazar Ergüçlü, Cosmopolitan dergisine konuştu.

"BANA BAL PORSUĞU DERLER"

Oyunculuk hayalini gerçekleştirmek için Kıbrıs'tan Türkiye'ye taşınan Ergüçlü, "Kıbrıs'ı çok özlüyorum. Ama İstanbul'daki bu kaosu da seviyorum" diyor. Genç oyuncunun en büyük zaafı ise çok yemek: "İnanılmaz severim yemek yemeyi. Yakın arkadaşlarım bana bal porsuğu diye hitap eder!"

Kıbrıs'tan Türkiye'ye oyunculuk hayalini gerçeğe dönüştürmek için giden Hazar Ergüçlü, amacına ulaşmış görünüyor.

Atv'de yeni dizisi analar ve anneler başladı, yeni bir filmle festivallerde boy göstermeye hazırlanıyor ve kamerayı çok sevdiğini söylüyor.

Soru: Sizi Kıbrıs'tan Türkiye'ye getiren tiyatro aşkı mıydı?

Hazar Ergüçlü: Evet, okul için geldim. Derviş Zaim'in Gölgeler ve Suretler filmi ile sinemaya adım attım. Ama zaten o işten önce de konservatuar sınavlarına hazırlanıyordum. Yani karar vermiştim oyuncu olmaya.

Soru: Derviş Zaim filminde oynamanız için nasıl teklif geldi?

Hazar Ergüçlü: Tiyatroya geldi, deneme çekimi yaptı. Orada ben de vardım. Birkaç ay aralıkla deneme çekimleri yapmaya devam ettik ve sonrasında birlikte çalışmaya başladık.

Soru: Tiyatroyla tanışıklığınız nasıl başladı?

Hazar Ergüçlü: Bir öneri üzerine tiyatroya gittim. Gittiğimde kendimi çok rahat hissettim. Özgürleştim; aydınlandım daha doğrusu. Bir sürü şey öğrenmeye başladım bir anda. Çok eğlenmeye başladım. Sosyalliğim arttı.

Soru: Kendinizi bulduğunuz rol hangisiydi? İşte bu dediğiniz…

Hazar Ergüçlü: Hepsinde bir parça ben vardım. Zaten bu kaçınılmaz bir şey. Kendinizden mutlaka oynadığınız karaktere bir şeyler katıyorsunuz. Ben oynadığım her karakteri sevdim. Sevmediğim hiçbir şeyi kabul etmemeye çalıştım, etmedim de.

Soru: Derviş Zaim'in Gölgeler ve Suretler filmiyle sinemayla tanıştınız. Daha sonra da Uğur Yücel'in yönettiği Benim Dünyam filminde rol aldınız. Dizi mi, film mi desek? Hangisini tercih edersiniz?

Hazar Ergüçlü: Dizi, sinema ya da tiyatro oyunculuğunu ayırmıyorum birbirinden. Dizinin o çok yoğun temposunu çok seviyorum. İnsanlarla birlikte bir aile oluyorsunuz. Onlarla sürekli vakit geçirmeyi, özellikle işlerin ilk sezonunda çok yoğun üretim halini, geliştirmeye çalışma halini, hep birlikte bir şey yapmaya çalışmayı çok seviyorum. Kamerayı seviyorum ben aslında. Oyunculuk yapabildiğim her alanı çok seviyorum.

Cosmo

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.