1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HEDEF ARAÇ MI BANKA MI?
HEDEF ARAÇ MI BANKA MI?

HEDEF ARAÇ MI BANKA MI?

Hedef araç mı banka mı? Lefkoşa Yenişehir’de ;

A+A-

Lefkoşa Yenişehir’de Remfrew Security isimli banka önünde park halinde bulunan Adnan Özünlü’ye ait araç kundaklandı.

Olayda bankaya ait vitrin camı üzerindeki taş izleri dikkat çekti. Akıllara kundaklamada esas hedefin banka mı olduğu şüphesini getirdi

Lefkoşa’da dün sabaha yakın park halindeki bir araç yanıcı madde dökülerek yakıldı.

Olay, apartmanda yaşayanların ve gürültüyü duyan bölge sakinlerinin kısa süreli korku ve paniğe kapılmasına neden oldu.

Lefkoşa Yenişehir Bölgesi’nde Atatürk Caddesi üzerindeki Remfrew Security isimli banka ve önünde park halinde bulunan Isuzu marka Adnan Özünlü’ye ait LL 836 plakalı araç, saat 03.00 sıralarında kundaklandı.

Bölge sakinleri ise kundaklamada bankaya yönelik kasti hasar yapıldığı, kundaklamada hasar gören aracın banka ile bir ilgisi bulunmadığını iddia ettiler.

İddialara göre Remfrew Security isimli banka camlarını kıran, yanıcı madde ile hasra uğratan meçhul şahıs veya şahısların ana hedefinin banka olduğu ileri sürüldü. Bankaya ait vitrin camlarının ve tabelasının atılan taşlardan zarar gördüğü gözlemlenirken, banka önünde park halinde olan aracın banka ile hiçbir ilgisi olmadığı belirtildi.

KASTİ HASAR BANKA İÇİN Mİ?

Söz konusu bankanın bulunduğu apartmanın yan tarafında ikamet eden LL 836 plakalı Isuzu marka araç sahibi Adnan Özünlü’nün aracını ana yol kenarına koymaktansa banka önüne park etmeyi tercih ettiği ve başına gelenlerin tamamen talihsiz bir olay olduğu gözlemlendi.

BANKANIN BATIK DURUMDA OLDUĞU İLERİ SÜRÜLÜDÜ

Faal olmayan ve yaklaşık iki yıldır kapalı olan bankanın sadece temizlik için belirli gün ve saatlerde açıldığı öğrenildi. On yıldır Ali Şevki Candemir’in kiracısı olan Bümen Şefik’in kullanımında olan bankadaki kira ödemelerinin son birkaç yılda aksadığı bilgisini veren vatandaşlar, kiracı ve mal sahibinin konuyla ilgili mahkeme sürecinde oldukları bilgisini verdiler.

İCRA MEMURLARI DA OLAY YERİNDEYDİ

Yapılan incelemeler sırasında olay yerine gelen Tebliğ ve İcra Memurları ise bir başka yargı süreci sonucunda bankaya icra çıktığını ve icra için olay yerinde bulunduklarını dile getirdiler. Alacak verecek davası yüzünden iki icra davası olduğunu kaydeden memurlar, kundaklama sonucu hiçbir işlem yapamadan olay yerinden ayrıldı.  

Olay yerindeki inceleme ekipleri çevreye dağılarak geniş çaplı soruşturma başlatırken, banka köşesinde bulunan güvenlik kameralarının çalışıp çalışmadığı da bir başka merak konusu oldu.

Bankanın camları, atılan büyük taşlarla kırıldı

Banka önünde park halinde bulunan ve banka ile hiçbir bağı olmayan aracın ön kısmı büyük zarar gördü

kundaklama.jpg

Kundaklamada çıkan yangının yanıcı madde ile başlatıldığı öne sürüldü

Halkın Sesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.