1. HABERLER

  2. SPOR

  3. HEDEF İLK BEŞ
HEDEF İLK BEŞ

HEDEF İLK BEŞ

Hedef ilk beş

A+A-

 

Lefke yeni sezon çalışmalarına dün yaptığı antrenmanla başladı

Süper Lig’in Batı bölgesi ekiplerinden Lefke yeni sezon çalışmalarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Bülent Aytaç yönetiminde ilk çalışmasını yapan Lefke’nin resmi sezon açılışını ise daha sonra yapacağı belirtildi.

Hedef ilk beş
Sezonun ilk çalışmasında Diyalog’a açıklamalarda bulunan Lefke teknik direktörü Bülent Aytaç hedeflerinin sezonu ilk 5 içinde tamamlamak olduğunu belirterek bu hedef üzerinde yoğunlaşacaklarını kaydetti.

Gidenlerin kalitesinde yeni transferler olacak
“Giden futbolcularımızın yerine giden futbolcuların kalitesinde hatta bazıları da onların üzerinde olacak şekilde transfer yapacağız” diyen Aytaç, 4 futbolcu ile görüşmelerin tamamlanma aşamasına geldiğini ve birkaç gün içinde sonuçlanacağını söyledi.

İstediğimiz şekilde açamadık
Bülent Aytaç istedikleri şekilde sezon açılışı yapamadıklarını Yakup ve Aykut’un yükselme liglerinde oynadığını Ali Özbahar, Cedric ve Smart’ın da olmadığını belirterek “Gençlerden takviye yaparak iyi bir açılış yaptığımıza inanıyorum. Diğer arkadaşların da ilerleyen haftalarda katılmasıyla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

7-13 Eylül’de kamp
Lefke teknik direktörü Bülent Aytaç hazırlık maçlarına kadar haftada 5 antrenman yaparak hazırlanacaklarını belirterek yeni sezon öncesi de kamp yapacaklarını açıkladı. Kampın yurt dışı olmazsa yurt içinde mutlaka olacağını belirten Aytaç kampın 7-13 Eylül arasında planladıklarını vurguladı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.