1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “HEDEF POLİS TEŞKİLATINI GÜÇLÜ BİR YAPIYA KAVUŞTURMAK”
“HEDEF POLİS TEŞKİLATINI GÜÇLÜ BİR YAPIYA KAVUŞTURMAK”

“HEDEF POLİS TEŞKİLATINI GÜÇLÜ BİR YAPIYA KAVUŞTURMAK”

Yorgancıoğlu, hükümet olarak hedeflerinin polis teşkilatının kurumsal yapısını güçlendirmek,

A+A-

BAŞBAKAN YORGANCIOĞLU, POLİS GENEL MÜDÜR VEKİLİ GÜRLER’İ KABUL ETTİ

YORGANCIOĞLU: “İLK İMKANLAR DAHİLİNDE POLİS ÖRGÜTÜNE PERSONEL ALINACAK”

“HEDEF POLİS TEŞKİLATINI GÜÇLÜ BİR YAPIYA KAVUŞTURMAK”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, hükümet olarak hedeflerinin polis teşkilatının kurumsal yapısını güçlendirmek, teknik teçhizatını modern hale getirmek ve personel açısından daha güçlü bir yapıya kavuşturmak olduğunu belirterek, ilk imkanları dahilinde polis örgütüne personel alacaklarını vurguladı.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Polis Teşkilatı’nın 50. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bugün Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler’i kabul etti.   

Başbakanlık Şeref Salonu’nda yer alan görüşmede, Gürler’e, Polis Genel Müdürlüğü 2. Yardımcısı Süleyman Manavoğlu ile Lefkoşa Polis Müdürü Barbaros Savaşçı eşlik etti.

GÜRLER

Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, ziyarette yaptığı konuşmada, 50. kuruluş yılını kutlayan polis örgütünün çalışmaları ve altyapısıyla geldiği noktanın gurur verici olduğuna vurgu yaptı. Gürler, Başbakan Yorgancıoğlu’na ziyaret amaçlarının, çalışmaları hakkında bilgi vermek ve talimatları varsa almak olduğun söyledi.

Gürler, seçimlerde yaklaşık bin 900 personelle hizmet verdiklerini ve başarılı bir seçim dönemi atlattıklarını da kaydetti.

YORGANCIOĞLU

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da, polis örgütünün ülkenin ve halkın huzur ve güvenini sağladığını; halkın da polis örgütüne güvendiğini ve saygı duyduğunu vurguladı.

Polisin bütün gücüyle halk için çalıştığını söyleyen Yorgancıoğlu, 50 yılın uzun bir süre olduğunu, polis teşkilatının bu süreçte çok geliştiğini belirterek, hedeflerinin polis teşkilatının kurumsal yapısını güçlendirmek, teknik teçhizatını modern hale getirmek ve personel açısından daha güçlü bir yapıya kavuşturmak olduğunu kaydetti.

Yorgancıoğlu, ilk imkanları dahilinde polis örgütüne personel alacaklarını vurguladı. Örgütün ortaya koyduğu çalışmalara da teşekkür eden Yorgancıoğlu, daha güçlü bir örgüt kurabilmek adına hep birlikte ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Polis Genel Müdürü Vekili Gürler, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’na Polis Teşkilatı’nın 50. yıl anısına hazırlanan plaketi de takdim etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.