1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HEDEFİ, DOLANDIRICILIKTA ZİRVEYE ÇIKMA!
HEDEFİ, DOLANDIRICILIKTA ZİRVEYE ÇIKMA!

HEDEFİ, DOLANDIRICILIKTA ZİRVEYE ÇIKMA!

‘Tavuri’ lakaplı Mustafa Serttaş var onu da dolandırıp zirveye çıkacağım

A+A-

 

Ülkemizin birçok farklı şehrinde kendisini polis olmadığı halde polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan Erdi Konyalıoğlu alınan 3 günlük süresinin dolaması üzerine dün teminata bağlanmak üzere mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak yeminli şahadet veren Lefkoşa Adli şubede görevli polis memuru Mehmet Emin Doğan olayla ilgili bulguları aktardı. Doğan, zanlı Erdi Konyalıoğlu’nun, 7 Ocak tarihinde Lefkoşa Terminal bölgesinde faaliyet gösteren “Zarif Shoes” isimli işyerine gidip, kendini Değirmenlik Polis Karakolu’nda görevli polis memuru olarak tanıttıktan sonra, iş yeri sahibi Ayşe Beyazbayram’dan sahtekârlıkla 50 TL nakit para aldıktan sonra kaçtığını belirtti.

Polis zanlının aynı gün akşamüzeri ise Ortaköy’de yeniden kendisini polis olarak tanıttıktan sonra bu seferde Fezile Özataç isimli şahıstan benzini bittiği gerekçesi ile 100 TL aldığını söyledi. Polis memuru zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını zanlının benzer suçtan askıda olan 2 ve yine benzer suçtan mahkûm olduğu 1 den fazla mahkûmiyeti bulunduğunu söyleyerek mahkemenin uygun gördüğü bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

HAPİS YATMAMAK İÇİN ÇIRPINDI

Şahadetin ardından söz alan zanlı abisinin de hapiste olduğunu hasta babasına ve annesine bakmakla yükümlü olduğunu belirterek, futbol oynayarak onlara bakacaktım beni hapse göndermeyin dedi. Yargıç Meltem Dündar zanlının ilerde görülecek davalarında hazır bulunmasını ve yine benzer suçları işlememesini sağlamak maksadı ile 20 günü aşmayan bir süre merkezi cezaevine hükümsüz olarak gönderilmesine emir verdi.

TAVURİYİ DOLANDIRACAK

Yargıcın vermiş olduğu teminat kararının ardından mahkeme koridorlarında sitem eden zanlı madem beni cezaevine gönderdiler bu suçu işlemeye devam edeceğini ayrıca hedefinde Kıbrıs’ın en meşhur dolandırıcısı ‘Tavuri’ lakaplı Mustafa Serttaş var onu da dolandırıp zirveye çıkacağım dedi.

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.