1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Helin Avşar'dan 'aşk' itirafı!
Helin Avşar'dan 'aşk' itirafı!

Helin Avşar'dan 'aşk' itirafı!

Boşanmanın etkisinden çabuk kurtuldu!

A+A-

Serhan Bora ile ani bir şekilde evlenip aynı hızla boşanan Helin Avşar, yeni bir aşka yelken açtı.

Alışveriş severler ve magazin dünyasından ünlü isimler, Alzheimer Vakfı yararına Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen kermeste buluştu. Lux Resort’un sponsorluğunda gerçekleşen kermeste Helin Avşar da kendi markasının yeni sezon ürünlerini görücüye çıkardı.
 
Geçtiğimiz Aralık ayında iş adamı Serhan Bora ile ani bir şekilde evlenip aynı hızla boşanan Helin Avşar, yeni bir aşka yelken açtığını itiraf etti.
Sosyal medya hesabı üzerinden kendisine gelen çiçeklerin kime ait olduğu sorulunca ilk başta afallayan Avşar, “Bekar bir bayanım, çiçekler gelebilir. Daha yüzük gelmedi. Tekrar da evlenebilirim neden olmasın. Güllerin sahibi eskiden de tanıdığım birisi. Sakin ve seviyeli bir ilişkimiz var. Ortalığa çıkarmak istemiyorum. Aile bireylerimin haberi var” şeklinde konuştu.
 
“ZEHRA BENDEN AKILLI”
 
Yeğeni Zehra Çilingiroğlu'nun İngiltere'deki okulunu bırakıp iç mimarlık okumak için Türkiye'ye dönmesi hakkında Helin Avşar, "İnsanların aklında hiçbir şey kalmamalı, neyi istiyorsa o yönde ilerlemeli. Zehra benden akıllı bir kız. Ben onun yaşındayken oyuncak bebeklerle oynuyordum. Hayata karşı daha mantıklı kararlar veriyor. Ben o yaşlarımda çok fevriydim" dedi.
 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.