1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HELLİM, PEYNİR, KOLA VE 300TL...
HELLİM, PEYNİR, KOLA VE 300TL...

HELLİM, PEYNİR, KOLA VE 300TL...

Biri 15 diğeri 20 yaşındaki iki genç ...

A+A-

 

Yurt dışına çıkışları yasaklandı

Lefkoşa’da yiyecek, içecek ve 300 TL çalmakla suçlanan biri 15 diğeri 20 yaşındaki iki genç tutuksuz yargılanacak

Lefkoşa’da 16 ağustos-22 ağustos tarihleri arasında 3 ayrı iş yerini açarak hellim, peynir, kola ve 300 TL nakit para çalan 15 yaşındaki A.V. ve 20 yaşındaki Cumali Karataş adına başlatılan soruşturma tamamlandı.

Hafta sonu mahkemeye çıkarılan A.V. ve Cumali Karataş alınan 3 günlük tutukluluk süresinin ardından dün teminat talebiyle yeniden yargı huzuruna çıkarıldı.

Yargıç Hale Ahmet Raşit huzurunda görüşülen teminat duruşmasında zanlıların yaşlarını göz önünde bulundurarak ileride yargılanmak üzere yurt dışına çıkışlarını yasaklayarak serbest bırakılmalarına emir verdi.

Polis soruşturmasını tamamladı

Soruşturmayı yürüten polis memuru Mustafa Mahan mahkemede vermiş olduğu ifadesinde A.V. ve Cumali Karataş adına “Sirkat” suçlaması ile başlatılan soruşturmanın tamamlandığını anlatı.

Alınan 3 günlük tutukluluk süresi içerisinde market sahiplerinin ifadelerinin alındığını ve kamera kayıtlarının incelendiğini ifade eden Mustafa Mahan soruşturmanın tamamlandığını kaydetti.

Serbest bırakıldılar

Yargıç Hale Ahmet Raşit zanlı A.V. ve Cumali Karataş’ın davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmalarına emir verdi.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum