1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HEM DE 'GALAXY NOTE 3'
HEM DE 'GALAXY NOTE 3'

HEM DE 'GALAXY NOTE 3'

KKTC Merkezi Cezaevi’nde bir mahkumun tasarrufunda cep telefonu bulundu

A+A-

KKTC Merkezi Cezaevi’nde silahlı soygun suçundan 9 yıl mahkum olan Yusuf Bayraktar’ın tasarrufunda Samsung Galaxy Note 3 marka cep telefonu bulundu.
Cep telefonunun gardiyanların rutin kontrolünde bulunduğu ve cezaevine nasıl sokulduğuna ilişkin soruşturma başlatıldığı öğrenildi.


Cezaevinde daha önce hem çok daha ucuz, hem de daha kalitesiz cep telefonları bulunmuştu. Bir mahkumun tasarrufunda ilk kez, internet ağı ve kamerası olan cep telefonu ele geçirildi.


Yusuf Bayraktar, 5 Ekim 2012 tarihinde Esentepe’de meydana gelen “silahlı soygun”, “ev açma”, “kanunsuz ateşli silah tasarrufu” ve “ciddi darp” suçlarından dolayı Girne Kaza Mahkemesi’nde yargılanmış, 9 yıl hapse mahkum edilmişti.


Yusuf Bayraktar iki suç ortağı ile birlikte, 5 Ekim 2012 tarihinde Girne’ye bağlı Bahçelievler bölgesinde Linda Woods ve Steven Greyver’i silah tehdidiyle ellerini kelepçeleyip, darp ettikten sonra çifte ait nakit para, fotoğraf makinesi ve kredi kartlarını çalan 35 yaşındaki İsmet Şahin ve 31 yaşındaki Yusuf Bayraktar 9 yıl, 21 yaşındaki Yaşar Yaman 4 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.