1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HEM HASTA, HEM HEKİM MEMNUNİYETİNİN SAĞLANMASI...
HEM HASTA, HEM HEKİM MEMNUNİYETİNİN SAĞLANMASI...

HEM HASTA, HEM HEKİM MEMNUNİYETİNİN SAĞLANMASI...

En öncelikli konulardan;

A+A-

 

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayarak, ülkede verilen sağlık hizmetinin geliştirilmesi ve hem hasta, hem hekim memnuniyetinin sağlanmasının en öncelikli konulardan olduğunu belirtti.

Arter yazılı mesajında “Kaliteli bir sağlık sistemine ulaşmak, güçlü ve nitelikli bir topluma ulaşmakla eş anlamlıdır” dedi.

Sağlık hizmetlerine yönelik yatırımları artırarak hizmet kalitesini yükseltmek ve bütün vatandaşlara eşit koşullarda hizmet sunmanın en temel hedef olması gerektiğini kaydeden Arter şöyle devam etti:

“Özellikle kanser konusu başta olmak üzere sağlık reformunun hayata geçmesi, sağlık çalışanlarının çalışma koşullarının düzenlenmesi ve hasta hakları yasasının çıkması gerekmektedir. Doktorlarımızın ülkede ve ülke dışında gösterdikleri başarılar bizler için övünç kaynağıdır. İyi yetişmiş insan gücümüzü yenilikler ve modern bir yapıyla taçlandırarak, halkımıza yaraşır bir sağlık hizmetine dönüştürebiliriz.”

Arter, sağlık çalışanlarının halka en iyi hizmeti vermek için tüm gayretleriyle çalıştıklarına inandığını kaydederek, doktorların ve tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.