1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HEM KARISINI HEM KAYINVALİDESİNİ!
HEM KARISINI HEM KAYINVALİDESİNİ!

HEM KARISINI HEM KAYINVALİDESİNİ!

Karısını da kayınvalidesini de!

A+A-

Eniştesi ile birçok kez polislik olan Öcal Ayata dün eşini ve eşinin annesini darp ettiği gerekçesi ile yargılanarak 6 ay hapse mahkûm oldu

Kayınbiraderi ile sürekli kavga edip polislik olan, hakkında darp suçlarından dava dosyası bulunan sanık Öcal Ayata dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde bu kez eşini ve kayınvalidesini tehdit edip, darp etmek suçlarından yargılanarak hapse mahkûm edildi. Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu’nun baktığı davada sanığın darp suçlarından birçok sabıkası olduğu belirtildi.

DARPTAN SABIKASI KARARDA ETKİLİ OLDU

Lefkoşa’da 2014 yılı içerisinde ailevi nedenlerden dolayı çıkan tartışmalarda iki kez eşini, bir kez de kayınvalidesini darp eden, eşinin telefonuna zarar veren sanık Öcal Ayata dün kaza mahkemesinde “Şiddet tehdidi”, “Kasti kasar” ve “Darp” suçlarından yargılanarak mahkûm edildi.

Sanık hakkında verilen kararı açıklayan Kıdemli Yargıç Avcıoğlu, sanığın benzeri suçlardan dava dosyası bulunduğunu, kayınbiraderi olan Ercan Nurdal ile birçok kez polislik olduklarını, yine sanığın ailevi sorunlardan dolayı tartıştığı eşi ve kayınvalidesini darp ettiğini belirtti.

Yargıç, sanığın ayrıca eşinin telefonuna zarar verdiğini açıkladı. Sanık hakkında karar verirken tüm hususları değerlendirdiklerini ifade eden Avcıoğlu, sanığın özür dileyip pişman olduğunu belirttiğini söyledi. Yargıç, ancak sanığın benzer suçlardan sabıkası olmasını ağırlaştırıcı faktör olarak değerlendirdiğini belirterek sanığı mahkûm olduğu davalardan 6 ay hapse mahkûm ettiğini açıkladı.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.