1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HEM ŞAŞIRTTI HEM KORKUTTU!
HEM ŞAŞIRTTI HEM KORKUTTU!

HEM ŞAŞIRTTI HEM KORKUTTU!

Motor bölümüne girdiği otomobilin hareket etmesi üzerine tekerlekten kaçmak isteyen yavru yılan ezilerek can verdi

A+A-

Havaların ısınmasıyla birlikte ortaya çıkan yılanlar vatandaşın hem korku duymasına hem de zaman zaman şaşkınlık yaşamasına neden oluyor.

İskeleli Osman Tekbacak’ın aracının motoruna giren batsali (çukurbaşlı) cinsi yılan yavrusu daha sonra araç hareket halindeyken tekerlek bölümüne geçince parçalanarak can verdi.

Osman Tekbacak önceki akşam saat 19.00’da yılanın aracının motoruna girdiğini gördüğünü söyledi.

Osman Tekbacak, sabah aracını çalıştırıp seyahate çıkmadan önce arabanın her yerini kontrol ettiğini, ancak yılanı göremeyince çıkıp kaçtığını sandığını dile getirdi.

Annesi ile birlikte İskele’den Gazimağusa’ya doğru giderken aracın tekerleğinden “pat” diye bir ses yükseldiğini anlatan Tekbacak, sesin durmaması üzerine arabayı bir durakta durdurup tekerleği kontrol ettiğini kaydetti.

Aracının sağ ön tekerleğinde yavru bir batsali yılanı olduğunu fark ettiğini söyleyen Osman Tekbacak, tekerleğin dönmesiyle yılanın parçalandığını ve hayatını kaybettiğini görünce çok üzüldüğünü dile getirdi.

Havaların ısınmasıyla ortaya çıkan bu yılanı aracının tekerleğinde ölmüş bir vaziyette gördüğünde önce çok şaşırdığını bildiren Tekbacak, yılanın bu kadar yakınlarına gelebilmesi yüzünden kısa süreli bir korku yaşadığını da sözlerine ekledi.

 

Kaynak: Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.