1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HEM UYUŞTURUCU HEM DE ÖLÜM EVİ
HEM UYUŞTURUCU HEM DE ÖLÜM EVİ

HEM UYUŞTURUCU HEM DE ÖLÜM EVİ

Fenalaşlatılar, hastaneye kaldırıldılar

A+A-

Suna ERDEN

Ersan Tarım’ın evinde uyuşturucudan dolayı ölü olarak bulunan 20 yaşındaki Anıl Karabıyık’ın ardından önceki gün de iki kişi aynı yerde uyuşturucudan ölüyordu

Alayköy’de Ekim 2015 tarihinde 20 yaşındaki Anıl Karabıyık, uyuşturucudan sabıkalı olan Ersan Tarım’ın evinde ölü olarak bulunmuştu. Yapılan soruşturmada Karabıyık’ın bonzai içtiği akabinde fenalaşarak yaşamını yitirdiği ortaya çıkmıştı.

Bu olayın üzerinden 4 ay gibi bir süre geçmişken önceki gün yine aynı yerde iki kişi uyuşturucudan dolayı neredeyse yaşamını yitiriyordu. Ersan Tarım’ın evinde bir araya gelen Ekrem Zeden, Alpay Sadrazam ve Gülşah Tarım Zeden, Ersan Tarım ile birlikte uyuşturucu kullandı. Bonzai içen dört kişiden Ekrem Zeden ve Alpay Sadrazam baygınlık geçirdi. Zeden ile Sadrazam’ın fenalaşması üzerine Ersan Tarım polisi arayarak durumu bildirdi.

HERŞEY BİR NEFESTEN SONRA OLDU

Ekrem Zeden ve Alpay Sadrazam ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Fenalaşan iki zanlının gece yarısı saat 02.00’a kadar hastanede tedavi oldukları daha sonra gözaltına alındıkları belirtilirken polis, hem uyuşturucu içen dört zanlıyı hem de onlara uyuşturucu sattığı iddia edilen Beyit İnancı’yı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkardı.

FENALAŞLATILAR, HASTANEYE KALDIRILDILAR

Duruşmada zanlı Ersan Tarım, Ekrem Zeden, Alpay Sadrazam, Beyit İnancı ve Gülşen Tarım Zeden’in uyuşturucu suçundan tutuklandıkları belirtildi. Polis, önceki gün saat 21.00 sıralarında Alayköy Polis Karakolu’ndan gelen bilgide, zanlı Ersan Tarım’ın evinde baygın 2 kişinin olduğu bilgisini aldıklarını söyledi.

Polis, baygın bulunan Ekrem Zeden ve Alpay Sadrazam’ın olay yerine çağrılan ambulanslarla Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldıklarını kaydetti.

Soruşturmayı yürüten polis, Ekrem Zeden’in kendine gelmesi ile birlikte yapılan ilk sorgulamada aynı gün Ersan Tarım ile birlikte ortak para koyarak zanlı Beyit İnancı’dan tespit edilemeyen miktarda bonzai aldıkları yönünde itirafları olduğunu açıkladı. Polis, zanlı Beyit İnacı’dan alınan bonzaiyi 2 adet sigara halinde Alayköy’de sakin Ersan Tarım’ın evinde, zanlı Ersan Tarım, Ekrem Zeden ve Gülşen Tarım Zeden’le içtiklerini ifade etti.

ÇÖPTE UYUŞTURUCU KALINTISI BULUNDU

Zanlı Ersan Tarım’ın evinde yapılan aramada evinin önünde çöp kutusu içerisinde 7 adet içerisinde bonzai olan ucu yanık sigara izmariti bulduklarını kaydeden polis, zanlı Ersan Tarım, Ekrem Zeden ve Alpay Sadrazam’ın İşledikleri suçu itiraf ettiklerini söyledi. Polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlıların 1 gün süre ile tutuklu kalmalarını talep etti.

GÜNAH ÇIKARDI

Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında bir gün tutukluluk emri alırken söz hakkı alan Ersan Tarım, suçsuz olduğunu, polise kendisinin haber verdiğini öne sürdü. Zanlı, “Daha önce uyuşturucu içtim de sattım da ancak şimdi yapmıyorum” iddiasında bulundu.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.