1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. HEMDE KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE !
HEMDE KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE !

HEMDE KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE !

Hemde kızının gözleri önünde !

A+A-

Adana'da 43 yaşındaki Haydar Demiralp, eşinin başka erkeklerle görüşmesine izin verdikleri iddiasıyla kayınbabasının evini tüfekle bastı. Kızının gözleri önünde kayınbabasını öldürdü, kayınvalidesi ise kapıyı kilitleyip kurtuldu.


Kaçan katil zanlısının, haber alınamayan eşini de öldürmüş olabileceğinden şüphe ediliyor. Gözleri önünde dedesi öldürülen 16 yaşındaki Y.İ.D., "Babam içeri girip tüfeği çekti. 'Kimse hareket etmesin, ellerinizi kaldırmayın' dedikten sonra birkaç el gelişigüzel ateş etti. Ardından dedemi vurdu. Annem kayıp, ne olur annemi bulun" dedi.

Beyazevler Mahallesi'nde oturan ve zaman zaman yurtdışında çalışmaya gidip gelen, son olarak da bir böcek ilaçlama şirketinde çalıştığı belirtilen Haydar Demiralp, iddiaya göre, eve katkıda bulunmak için ev işlerinde çalışan eşi Tijen'i (34) başka erkeklerden kıskanmaya başladı. 2 çocuk babası Demiralp, dün (cuma) hastaneye gideceklerini söyleyip eşiyle birlikte evden çıktı. O saaten sonra eşi Tijen'den haber alınamazken, Demiralp, saat 21.30'da eşinin başka erkeklerle görüşmesine izin verdikleri iddiasıyla Gürpınar Mahallesi 37055 Sokaktaki kayınbabası 60 yaşındaki Durdu Bilgi'nin evini bastı.

KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE KAYINBABASINI ÖLDÜRDÜ

Kızı Y.İ.'nin gözleri önünde bahçede oturan kayınbabasını tüfekle vurduktan sonra kayınvalidesi 61 yaşındaki Vacide Bilgi'ye tüfeği doğrulttu. Ancak, kayınvalidesi evin içine kaçıp kapıyı kilitledi. Demiralp, tekmeyle kapıyı kırmaya çalışırken kayınbiraderi Musa Bilgi elinden tüfeği aldı.

"BİR KİŞİYİ DAHA ÖLDÜREP TESLİM OLACAĞIM"

Demiralp, "Bir kişiyi daha öldürdükten sonra teslim olacağım" dedikten sonra 01 CCB 43 plakalı otomobiline binip kaçtı. Otomobil İstiklal Mahallesi'ndeki Vergi Dairesi'nin önünde terk edilmiş olarak bulundu. Yapılan incelemede otomobilde kan izlerine rastlandı.

EŞİNİ DE Mİ ÖLDÜRDÜ?

Katil zanlısı Demiralp'in şuana kadar haber alınamayan eşi Tijen'i de öldürüp cesedini bir yere atmış olmasından şüphe ediliyor. Demiralp'in yakalanmamak için kendisinin ve eşinin cep telefonlarını kırıp attığı belirlendi. Öldürülen Durdu Bilgi'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, Cinayet Bürosu ekipleri, katil zanlısı Demiralp'i yakalamaya, kayıp olan eşi Tijen'i de bulmaya çalışıyor.

KIZI O ANLARI ANLATTI

Dedesi gözleri önünde öldürülen sağlık meslek lisesinde hemşirelik bölümünde öğrenim gören Y.İ.D. korkunç anları olay yerinde ağlayarak şöyle anlattı:

"Sabah ailece kahvaltı yaptık. Sonra babam, annem ile birlikte bir akrabamızı hastanede ziyaret etmeye gideceklerini söyledi. Ben de dedemin evine geldim. Olaydan kısa süre önce babamı aradım ‘neredesiniz?' diye sordum. Babam da ‘Birazdan geleceğiz' dedi. Demir kapı büyük bir gürültüyle açıldı. Babam içeri girdi. Tüfeği çıkardı. ‘Durun. Ellerini kaldırmayın, hareket etmeyin' diye bağırdı. Tüfekle birkaç el rastgele ateş etti. Ardından da dedemi vurdu. Dedem kanlar içinde yere yığıldı. Ardından anneanneme yöneldi. Anneannem evin içine kaçtı. Kapıyı içeriden kilitledi. Babam tekmeleyerek kapıyı kırmaya çalıştı. Dayım Musa, babamın elinden tüfeği aldı. Babam kaçtı. Annem en son babamın yanındaydı. Anneme inşallah bir şey yapmaz. Annemi bulsunlar."

Adli Tıp Kurumu'nda babasının cenazesini teşhis eden Musa Bilgi ise, polise verdiği bilgide, "Eniştem annemi de öldürmek istiyordu. Elinden tüfeği aldım. ‘Bir kişiyi daha öldürdükten sonra teslim olacağım' dedikten sonra kaçtı" dedi.

VATAN

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.