1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HENÜZ 17 YAŞINDA...
HENÜZ 17 YAŞINDA...

HENÜZ 17 YAŞINDA...

17 yaşındaki genç tutuklandı, sebep;

A+A-

 

Mağusa’da 5 ayrı dükkanı açarak para ve cep telefonu sirkat etmekle suçlanan 17 yaşındaki O.D tutuklandı. “Dükkan açma” ve “Sirkat” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı O.D tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

PARA VE CEP TELEFONU ÇALDI

Meselenin tahkikat memuru Emin Özbilen, zanlı O.D’nin 17-21 Aralık tarihleri arasında Mağusa’da “Dükkan açma” ve “Sirkat” meselelerinden metalder olduğunu belirtti. Özbilen, zanlı O.D’nin Nazif Dinç’e ait “Tatlı Hayat” isimli pastanenin kapalı ancak kilitsiz olan penceresini açarak içeriye girdiğini ve 150 TL parayı sirkat ettiğini belirterek, yine zanlının ayni yöntemle bir berber dükkanına girip cep telefonu, Cemer Su satışı yapılan dükkana girerek 225 TL parayı, MNG Kargoya girerek 75 TL parayı ve De Lavin isimli işyerine girerek 425 TL parayı sirkat ettiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Özbilen, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

SERBEST KALDI

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı O.D’nin kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine ve 2 KKTC vatandaşının 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi. Toroslu, ayrıca zanlının teminat şartlarını yerine getirememesi halinde ise hükümsüz tutuklu olarak 2 ayı geçmemek şartıyla merkezi cezaevine gönderilmesine emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.