1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HENÜZ 17 YAŞINDA!
HENÜZ 17 YAŞINDA!

HENÜZ 17 YAŞINDA!

Suç ortağı yakalandı!

A+A-

The Got Father isimli iş yerine hırsızlık için girdiği iddiasıyla tutuklanan 37 yaşındaki Süleyman Yılkarın suç ortağı yakalandı.

Başkent Lefkoşa’da faaliyet gösteren The Got Father isimli iş yerinden hırsızlık teşebbüsünde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan 37 yaşındaki Süleyman Yılkar’ın suç ortağı olan 17 yaşındaki A.E’de tutuklandı. 

Hakkında soruşturma başlatılan 17 yaşındaki zanlı A.E dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılırken, zanlı Temmuz ayındaki hırsızlık olayında da Yılkar ile birlikte suç işlemişti.

Lefkoşa’da hırsızlığa teşebbüs suçundan yakalanan zanlı Süleyman Yılkar’a yardım ettiği gerekçesi ile 17 yaşındaki A.E’de dün mahkemeye çıkarıldı. Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis,  zanlı Süleyman Yılkar’ın 26 Ağustos tarihinde Göçmenköy'de faaliyet gösteren The Got Father isimli iş yerinin ana giriş kapısının kilit kısmını ve penceresini demir levye ile kırdıktan sonra suç işlemek amacıyla içeriye giriş yaptığını söyledi. 

Alarm çalınca kaçtı

Polis, zanlı Yılkar’ın alarmların çalması üzerine kaçtığını ve kamera görüntülerinden tespit edildiğini belirtti. Tutuklanan zanlı Yılkar’ın ifadesinde zanlı A.E’nin yardımı ile bu suçu işlediğini itiraf ettiğini kaydeden polis, zanlı A.E’nin de tespit edilerek tutuklandığını ve yürütülen soruşturmanın farklı bir boyut kazandığını ifade etti. Polis, soruşturmanın henüz tamamlanmadığını belirterek zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.