1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HENÜZ 4 BUÇUK YAŞINDA!
HENÜZ 4 BUÇUK YAŞINDA!

HENÜZ 4 BUÇUK YAŞINDA!

'Ben RUZGAR EMIR GUNEY. 21 Aralik 2010 tarihinde cok saglikli bir bebek olarak dogdum. Cok hareketli, cok neseli bir bebektim...

A+A-

Mine Beevis'in paylaşımı

Kıbrıs 7/24 - Sosyal Medya

''Ben RUZGAR EMIR GUNEY. 21 Aralik 2010 tarihinde cok saglikli bir bebek olarak dogdum. Cok hareketli, cok neseli bir bebektim, canim annemi hic yerinde hic oturtturmazdim. Hani derler ya emeklemeden yurudu diye iste ben o emeklemeden yuruyen bebeklerdenim

Annem ve babam calistigi icin ben anneannem ile bol bol oynarak buyudum, 3 yasinda annem beni krese verdi ve ben kresi cok sevdim. Arkadaslarim vardi, hergun onlarla oynamak, onlari gormek beni cok mutlu ediyordu..

Abi olacaktim annem bunun mujdesini vermis iyice herkese abilik taslar olmustum. Abi olucaktim , Cinar'imiz geliyordu, oyun arkadasim, canim kardesim geliyordu. Cok mutluydum...

Bogazlarim cok sisiyor, hep antibiotik ustune igne oluyordum, artik bu beni hirpalamaya baslamisti. Annem cok uzuluyordu careler ariyordu. Hep doktor amcalar, teyzeler bademcik ameliyati olmamin sart oldugunu soylemisti anneme. Evet ameliyat olmaliydim cunku Cinar`im geliyordu, ameliyati olup onu saglikli bir sekilde bekleyecek, o gelince ona abilik yapacaktim.

Ameliyatimi 15 Nisan 2014 tarihinde oldum, cok guzel gecmisti hemen ayni gun beni taburcu ettiler, ama 10 gun sonra arkadaslarimla arabacilik oynarken, agzimdan kan geldi, annem hemen beni hastane yetistirdi ama o kadar cok kan geldiki nefes alamamaya baslamistim, ameliyat dikislerim acilmis, 8 aylik Cinar`a hamile annem Meryem Güney `in kucaginda kanimla bogulmus ve son nefesimi vermistim. Hastaneye gittigimizde benim kalbim durmustu. 15 dakika boyunca doktor amcalar, teyzeler buyuk bir gayretle kalbime masaj yaparak kalbimi calistirmis ve bogazimi keserek tekrar nefes almami saglamislardi.

Allah baba bana ikinci kez yasama sansi vermisti. Ben yasamaliydim, annem icin, dogacak kardesim icin, babam icin, nenelerim, dedelerim icin. Hayata tutundum, yasamaz dedikleri ben yasiyorum, gormez dedikleri ben, goruyorum, hic birsey anlamaz dedikleri ben annemin her dedigini anliyorum.

Ben yapamaz denen herseyi ilk once allah babamin izniyle sonra canim annemin bitmez tukenmez dedigi sefkatiyle butun gucumle yapmaya calisiyorum.

Ama ablalarim, abilerim, amcalarim, teyzelerim, nenelerim, dedelerim sizin yardimiz olmadan ben yapmak istediklerimi yapamam, lutfen gelin sizde benim elimden tutun.

Benim daha cok insana ulasmama yardim edin ki, bana daha cok yardim elleri uzansin. Ben daha 4 bucuk yasindayim ama hedeflerim kendimden buyuk oldugu icin ANCAK bunlari sizin yardimlarinizla yapabilirim.


Siz kocaman Aileme sonsuz tesekkurler ediyorum

Ruzgar Emir Guney


RUZGAR EMIR ICIN ELELE''

ruzgar-emir.jpg

bx.jpg

sx.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum