1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HENÜZ DAVET YOK
HENÜZ DAVET YOK

HENÜZ DAVET YOK

Henüz davet yok

A+A-

Haziran ayında Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) sezon sonu ödül törenine katılan KOP yetkilileri henüz KTFF’ye kendi ödül törenleri ile ilgili olarak resmi bir davet yapmadı


Kıbrıs Futbol Federasyonu’nun (KOP) geleneksel olarak düzenlediği sezonun başarılıları ödül töreni 18 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Aynı zamanda federasyonun 80’inci yılının da kutlanacağı ödül töreni ile ilgili olarak Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na (KTFF) henüz resmi bir davet gelmediği öğrenildi. Bilindiği gibi KTFF sezon sonu başarı ödül töreni haziran ayında gerçekleştirilmiş, törene KOP başkanı Kostakis Koutsokoumnis ve yönetim kurulu üyeleri yapılan davet üzerine katılarak Lefke’ye Pepsi Kıbrıs Kupası’nı takdim etmişlerdi. KTFF başkanı Hasan Sertoğlu söz konusu ödül töreni ile ilgili olarak kendilerine henüz bir davetin gelmediğini belirtti.

Sertoğlu “Görevinde başarılar”
FIFA başkanı Sepp Blatter’in İsrail ile Filistin Futbol Federasyonları arasında yaşanan sorunların çözümlenmesi konusunda arabuluculuk görevi verdiği KOP Başkanı Kostakis Koutsokoumnis, aralık ayına kadar her ay iki federasyon yetkilileri ile bir araya gelecek. Yaşanan bu gelişme hakkında görüşlerini sorduğumuz KTFF başkanı Hasan Sertoğlu, “Bu gelişmeden bir ay öncesinde haberimiz vardı. Kendisine görevinde başarılar dilerim” diye konuştu.

YENİDÜZEN

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.