1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HEPATİT-C HASTASIYIM ÜLKEME GİTMEK İSTİYORUM!
HEPATİT-C HASTASIYIM ÜLKEME GİTMEK İSTİYORUM!

HEPATİT-C HASTASIYIM ÜLKEME GİTMEK İSTİYORUM!

Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nde,

A+A-

Sahte belgeyle KKTC’de oturma izni alan Pakistanlı zanlının bu iş için verdiği para miktarı ortaya çıktı

KKTC’de kalabilmek için sahte diploma ile Akdeniz Karpaz Üniversitesi'ne kayıt yaptıran Pakistan uyruklu Ahmar Aslan ile suç ortağı olduğu iddia edilen Seyid Ali Reza dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Haklarında başlatılan polis soruşturması devam eden zanlıların üç gün daha tutuklu kalması talep edildi.Lefkoşa Kaza Mahkemesi, zanlıların tutukluluk sürelerini üç gün uzatırken, söz hakkı verilen zanlılardan Seyid Ali Reza hepatit-C hastası olduğunu ve ülkesine geri gitmek istediğini söyledi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne ek süre talebi ile çıkarılan zanlıların 4 Mart 2014 tarihinde Lefkoşa’da faaliyet gösteren Akdeniz Karpaz Üniversitesi’ne sahte lise diploması verip öğrenci kaydı yaptıkları belirtildi. Zanlıların 16 Nisan’da gözaltına alındıklarını ve 17 Nisan tarihinde mahkemeye çıkarılarak haklarında bir gün tutukluluk emri alındığını belirten polis, bu süre içerisinde yaptıkları araştırma sonucu mahkemeye aktardı.

ÜÇ BİN DOLAR VERDİ

Polis, zanlı Ahmar Aslan’ın sahte lise diploması hazırlaması için zanlı Seyid Ali Reza’ya 3 bin dolar verdiğini itiraf ettiğini, zanlı Seyid Ali Reza’nın da sahte diplomayı Pakistan’da hazırladığını açıkladı.Suçla bağlantılı bir kişinin aranmakta olduğunu kaydeden polis, araştırmalarının devam ettiğini belirterek zanlıların üç gün daha tutuklu kalmalarını talep etti.

HASTA OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Lefkoşa Kaza Mahkemesi, zanlıların tutukluluk sürelerini üç gün uzatırken, söz hakkı verilen zanlılardan Seyid Ali Reza hepatit-C hastası olduğunu ve ülkesine geri gitmek istediğini söyledi.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.