1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HEPSİ TELEF OLDU
HEPSİ TELEF OLDU

HEPSİ TELEF OLDU

İçerisinde tavus kuşundan tavşana, papağandan kekliğe kadar birçok hayvan bulunan kümes sokak köpeklerinin saldırısına uğradı

A+A-

Girne’ye bağlı Ağırdağ – Boğaz’da faaliyet gösteren The Pine House isimli restoranın bahçesinde bulunan kümes, dün sabaha yakın saldırıya uğradı. Restoranın direktörlerinden işadamı Mete Tosun, saldırganların sokak köpeği sürüsü olabileceğini iddia etti. 

Mete Tosun, komşularının sabaha yakın, bölgede sürü halinde gezen sokak köpeği gördüğünü belirterek, aralarında kavga edip gürültü çıkardıkları yönünde duyum aldığını söyledi.

Mete Tosun, kümes kapısının zorlanarak açıldığını ve içerisine girilmesiyle birlikte yaşanan arbedede camların yere indiğini söyledi.

Erkek olan tavus kuşunun kümesin dışında ölü olarak bulunduğunu anlatan Tosun, telef olan hayvanlar arasında bıldırcın, keklik, tavşan, zebra kuşu, papağan ve muhabbet kuşu olduğunu kaydetti. Tosun, yalnızca tavus kuşunun değerinin bin 500 TL olduğunu anlatarak, zararının büyük olduğunu vurguladı. 

Tosun, saldırıya rağmen köpeklere kin beslemediğini ancak yetkililerin bu konuda önlem alması gerektiğini savundu. Tosun, sokakta yaşayan köpeklerin azalması için hayvan barınaklarının iyileştirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

(KIBRIS)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.