1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘‘HER ÇOCUĞUN SEVGİ VE İLGİYE İHTİYACI VAR’’
‘‘HER ÇOCUĞUN SEVGİ VE İLGİYE İHTİYACI VAR’’

‘‘HER ÇOCUĞUN SEVGİ VE İLGİYE İHTİYACI VAR’’

CTP Kadın Örgütü üyeleri, Kurban Bayramı nedeniyle Sosyal Yardım Dairesi’ne bağlı Çağlayan Çocuk Yurdu’nu ziyaret ederek yuvada bulunan çocukların bayramını kutladı.

A+A-

CTP Kadın Örgütü üyeleri, Kurban Bayramı nedeniyle Sosyal Yardım Dairesi’ne bağlı Çağlayan  Çocuk Yurdu’nu ziyaret ederek yuvada bulunan çocukların bayramını kutladı.

CTP’den yapılan açıklamaya göre dün gerçekleştirilen ziyarete Kadın Örgütü Genel Başkanı Sibel Sorakın, Girne Milletvekili Fazilet Özdenefe Kürşad, merkez yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyarette çocukların bayramı kutlanıp hediyeler verilirken yuva yetkililerinden de yuvayla ilgili bilgi alındı.

Ziyarette konuşan CTP Kadın Örgütü Genel Başkanı Sibel Sorakın çocukların ruhsal ve fiziksel sağlığının toplumun geleceği açısından çok önemli olduğuna işaret ederek bayram nedeniyle yuvada bulunan çocuklarla vakit geçirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Her çocuğun sevgi ve ilgiye ihtiyacı olduğunu vurgulayan Sorakın yuvada yaşayan çocukların bu sevgi ve ilgiye diğerlerinden daha fazla ihtiyacı olduğunu belirtti.

Sorakın yaptıkları siyasal kavganın esas amacının çocuklara daha güzel ve güvenli bir dünya bırakmak olduğunu da ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.