1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “HER EVE BİR FİDAN” ETKİNLİĞİ
“HER EVE BİR FİDAN” ETKİNLİĞİ

“HER EVE BİR FİDAN” ETKİNLİĞİ

“HER EVE BİR FİDAN” ETKİNLİĞİ

A+A-

Gençlik Dairesi İnönü Gençlik Merkezi, Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında içinde bulunduğumuz Orman Haftası dolayısıyla “Her eve bir fidan” etkinliği gerçekleştirdi.

Gençlik Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, İnönü de ev ev gezerek fidan dağıtan gençler, yeşilin önemine vurgu yaptı.

Gençlik Dairesi personeli ve eğitmenleriyle birlikte girilmedik ev bırakmayan Gençlik Dairesi İnönü Gençlik Merkezi, köy halkına da orman haftası hakkında bilgi verdi.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, bu yıl Gençlik Dairesi çatısı altında bulunan Gençlik Merkezlerinin yıl içindeki önemli günlerde sosyal sorumluluk projeleri ürettiklerini ve bunu başarıyla devam ettirdiklerini dile getirdi.

Eroğlu, Akdoğan Gençlik Merkezi’nin kitap okuma haftasında gerçekleştirdiği “Haydi Kitap Okumaya” etkinliğinin ardından, İnönü Gençlik Merkezi’nin de Orman haftasında “Her eve bir fidan” etkinliğini gerçekleştirdiğini belirtti.

Gençlerin söz konusu etkinlik projelerini kendilerinin ürettiğini belirten Eroğlu, daire olarak desteklediklerini ve gençlerin tüm köy halkını kapsayan projelerine hayat verdiklerini vurguladı.

Eroğlu, merkezlerdeki tek hedeflerinin gençlere, halk dansları, müzik, modern dans gibi alanlarda hizmet götürmek olmadığını belirterek, bu tip projelerle gençlere duyarlılık kazandırırken, köy halkının da içine girmesiyle sosyal sorumluluk projelerini geniş kitleye yaymak olduğunu kaydetti.

Söz konusu projelerin gençleri kötü alışkanlıklardan da uzak tutacağını belirten Eroğlu, duyarlılık aşılayan etkinliklerin, gençlerin ülkelerine faydalı birer birey olma yolundaki gelişimlerine de katkı sağlayacağını vurguladı.
Eroğlu, projeyi gerçekleştiren daire personeli, eğitmen ve gençlere de teşekkür etti.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.