1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. HER GECE YATMADAN ÖNCE BUNU YAPMASI HAYATINI KARARTTI!
HER GECE YATMADAN ÖNCE BUNU YAPMASI HAYATINI KARARTTI!

HER GECE YATMADAN ÖNCE BUNU YAPMASI HAYATINI KARARTTI!

HER GECE YATMADAN ÖNCE BUNU YAPMASI HAYATINI KARARTTI!

A+A-

Telefon kullanırken sağlığınıza dikkat edin!

Tayvan medyasının haberine göre, Taichung'de yaşayan 35 yaşındaki bir kişi, boynundaki ağrılar ve kollarındaki his kayıpları sebebiyle doktora başvurdu. Yapılan araştırmalar sonucunda, adamın boynundaki kemiklerde sorunlar oluştuğu görüldü.

Bu sorunların sebebi olarak ise, "uzun süre boyunca yanlış açıda durma" gösterildi. Ve doktorlar, bu adamın şu anki kemik yaşının 70 olduğunu ekledi.
 
Yapılan açıklamada, bu adamın yatmadan önce saatlerce telefonunda Oyun oynadığı bildirildi. Saatler boyunca ve yanlış bir açıyla (sürekli kasıntı bir şekilde baş aşağı bakmak veya başınız yastıktayken yukarıdaki telefona odaklanmak) telefona bakarsanız tabii ki vücudunuzda ağrılar oluşur. Bunu sürekli yaptığınız takdirde de daha ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
 
 
Uzmanlar, bu tip yanlış davranışlardan uzak durulması gerektiğini ve ara ara boyun egzersizleri, vücut egzersizleri yapılması gerektiğini vurguluyor.
Siz, tablet veya telefonunuzla bu kadar uzun süre oyunlar oynuyor musunuz? Tabii bu sadece tablet ve telefonlarla alakalı değil, daha genel bir sorun.
Milliyet
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.