1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. HER SABAH YAPILDIĞINDA GÜZELLEŞTİREN 7 ALIŞKANLIK
HER SABAH YAPILDIĞINDA GÜZELLEŞTİREN 7 ALIŞKANLIK

HER SABAH YAPILDIĞINDA GÜZELLEŞTİREN 7 ALIŞKANLIK

HER SABAH YAPILDIĞINDA GÜZELLEŞTİREN 7 ALIŞKANLIK

A+A-

Antioksidan serum kullanın

C ve E vitamini gibi antioksidanlar cildi zararlı serbest radikallerden korur. Cildinize doğal bir parlaklık kazandırır. Yüzünüzü yıkadıktan sonra ve nemlendirici uygulamadan önce antioksidan içerikli serumlar kullanabilirsiniz.

Protein tüketin

Sabahları yumurta ve yoğurt gibi protein içeren yiyecekler tüketin. Yapılan araştırmalar sabahları yüksek protein içeren kahvaltı yapan kadınların daha uzun süre yaşadığını gösteriyor.

Güneş koruyucusuz çıkmayın

Hava bulutlu olsa bile güneş koruyucusu sürmeden evden adımınızı atmamalısınız. Cilt kremlerinin mutlaka güneş koruyucu özelliğe sahip olmasına özen gösterin.

Koca bir bardak su için

Susuzluk sizi sadece yorgun değil solgun da gösterir. Sabahları uyandığınızda kocaman bir bardak su için. Bu sayede gece boyu susuz kalan vücudunuzu yenileyeceksiniz.

Hareket edin

Araştırmalar sabahları egzersiz yapan kadınların geceleri daha kaliteli uyuduğunu gösteriyor. Sabahları 5-10 dakika da olsa egzersiz yapın.

Mineralli su kullanın

Sabahları uyandığınızda yüzünüze mineralli su sıkın. Buzdolabında bekletebileceğiniz mineralli su yüzünüzdeki sabah şişkinliğini alacak ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

Yeşil çay için

Sabahları kahve yerine yeşil çay için. Yeşil çay, bir çeşit antioksidan olan flavanoidler içerir ve bu maddeler yaşlanmaya karşı oldukça etkilidir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.