1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “HER ŞEY BİR ANDA OLDU”
“HER ŞEY BİR ANDA OLDU”

“HER ŞEY BİR ANDA OLDU”

Büyük korku ve paniğe yola açan yangın benim gözümün önünde meydana geldi...

A+A-

Lefkoşa’nın Organize Sanayi bölgesinde önceki gün meydana gelen, büyük korku ve paniğe yol açan yangında kül olan Auto House isimli işyerinin sahibi Ufuk Baran açıklamalarda bulundu.

İşyeri ve içerisindeki 5 adet salon, bir de van aracın tamamen yandığını belirten Ufuk Baran Eski, olay esnasında dükkanında olduğunu belirtti. Olaydaki kundaklama iddialarını yalanlayan işyeri sahibi yaşadığı üzücü olay hakkında şunlar söyledi: "Yangın çıktığı zaman ben garajın içerisindeydim. Akşam saat 16.00 idi. Olay benim gözümün önünde oldu. Garajda çalışıyordum, içeride bulunan 2010 model  polis arabasının ön gabosundan birden bire dumanlar çıktığını farkettim. Aracın yanına gidip ön gaboyu kaldırdım bir anda alev aldı. İşim gereği garajda boyalar ve tinerler vardı alevlenen araçta tinerler tenekelerine yakındı.

Panikledim ve dışarıya çıkıp komşulardan yardım istedim. Bu arada itfaiyeyi aradık ama içeriden patlama sesi geldi ve garaj alevler içinde kaldı. Ne kadar maddi hasar var bilmiyorum. Sigortadan experler gelip tesbit edecekler. Garajım bu tür olaylara karşı sigortalıdır içerisindeki tüm envanterler de. Yanan araçları da ödeyecek şekilde sigortalıdır. Kimse tarafından tehdit falan almadım iş yerim de kundaklanmadı her şey benim gözümün önünde oldu.”

 

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.